Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ORYX uručio vozilo dobitniku „Kola sreće“

ORYX
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
15.10.2015.
u 11:01

U utorak 13.10.2015. u zagrebačkoj poslovnici ORYX Rent a car-a uručena je glavna nagrada, vozilo Volkswagen Polo, dobitniku Iliji Nikiću iz Zagreba od strane direktorice ORYX Rent a car-a Ljilje Matas Milković.

Svi sudionici Kola sreće imali su jednake šanse za osvajanjem ove primamljive nagrade, ali našem dobitniku osmjehnula se sreća, te će tako na godinu dana moći uživati u vozilu koje mu je omogućio ORYX Rent a car.

Prilikom uručenja ključeva dobitniku, iskreno oduševljenje i osmijeh nisu silazili s lica, a gđa. Matas Milković, ovom je prilikom izjavila: „Kolo sreće format je emisije koju prati velika popularnost i gledanost na nacionalnoj razini. Ponosni smo što smo imali prilike na taj način predstaviti ORYX Rent a car i približiti ga našim potencijalnim korisnicima, kao i usrećiti jednog od natjecatelja. Iskreno se nadamo da će uživati u njemu cijela njegova obitelj te da će provesti s njim nezaboravne trenutke.“

ORYX Rent a car nudi usluge najma vozila na više od 28.000 lokacija u čak 180 zemalja svijeta. Sva su vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju je i mogućnost najma dodatne opreme poput dječje sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni Internet. Kvalitetna ponuda i pouzdan najam vozila prepoznati su od korisnika kao najbolje korisničko iskustvo u najmu vozila u Hrvatskoj te najbolji omjer cijene i kvalitete.

Želite prijaviti greške?