Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi BMW 318d uz bogatu opremu može biti vaš po cijeni već od 333.000 kuna

BMW 3
Foto: BMW
1/6
19.08.2022.
u 15:39

Ekskluzivno predstavljen u prostorijama generalnog zastupnika BMW Tomić & Co. novi model serije 3 BMW 318d izazvao je oduševljenje svih okupljenih

Obožavatelji limenih ljubimaca imat će priliku uživati u novom, poboljšanom dizajnu BMW serije 3 po atraktivnoj cijeni već od 333.000 kuna, a s najprodavanijim modelom svih vremena iz BMW serije 3, dolazi vrhunska i bogata oprema s vrhunskim digitalnim inovacijama. Potpuno zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

Bogata oprema modela BMW 318d donosi novu digitalnu povezivost između vozila i vozača. Mogućnost digitalnog osobnog asistenta ili digitalnog ključa dodatno olakšava vozaču svakodnevno upravljanje vozilom. Navigacija, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i TeleServices na novom zakrivljenom zaslonu pružaju mnoge mogućnosti. LED prednja i stražnja svjetla, sportski automatski mjenjač, a njegovom specifičnom sportskom izgledu pridonose M shadow line od visokog sjaja i naplatci od lake legure „V-spoke“ 778. Dio opreme čine i senzori za parking koji omogućavaju bezbrižnost parkiranja, poboljšani digitalni alarm, te zaštita od zasljepljivanja uz retrovizore s automatskim zasjenjivanjem.

Foto: BMW

Bogata oprema donosi vrhunske digitalne performanse

U današnjem užurbanom vremenu, inovativne tehnologije u automobilu su postale nezaobilazne u planiranju i izvedbi digitalnih mogućnosti automobila modernog vremena. Lako povezivanje i neometana komunikacija u novom BMW-u serije 3, samo je jedna od pogodnosti koja vožnju čini još lagodnijom i sigurnijom.

Osim atraktivnog dizajna, maksimalna praktičnost se postiže zahvaljujući BMW Curved Display-u koji pruža potpuni pregled svih važnih informacija i praktično upravljanje dodirom.

Vrhunac osobitih performansi koja dolazi u ovoj nenadmašnoj opremi je osobni digitalni asistent koji je uvijek uz vas i odgovara na glasovne naredbe. Primjerice, samostalno obavlja željene funkcije poput otvaranja bočnog prozora na ulazu u parkiralištem, na radost vozača obavještava o statusu vozila, prometnim gužvama na putu i parkirnim mjestima na vašem odredištu. Zaista korisno i ugodno društvo, u skladu sa svim novim, vrhunskim performansama omiljenog modela BMW-a serije 3.

U cijenu ulaze i pogodnosti koje dobivate odmah prilikom kupnje automobila. BMW Service Inclusive paket bez dodatnih troškova održavanja 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara. Kvalitetne, originalne BMW gume osigurane su 36 mjeseci, uz do 100% nadoknade štete.


BMW SERVICE INCLUSIVE: BEZ DODATNIH TROŠKOVA ODRŽAVANJA.

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.

36 MJESECI OSIGURANJA NA BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma ili primjerice krađe. Uz BMW osiguranje guma do 100% troškova vezanih uz gume (izuzev montaže) bit će vam nadoknađeno u slučaju oštećenja. Detaljnije: za prvu godinu 100%, drugu godinu 75% te za treću godinu 50%.


Foto: BMW

Ovaj se model atraktivnog izgleda i visokokvalitetnih funkcija popeo visoko na ljestvici najtraženijih modela automobila. Novi BMW serije 3 Limuzina nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku za vozača u novom sportskom dizajnu.  

Sve dodatne informacije možete pronaći na linku.

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW model. Startajte s najboljima uz mnoge pogodnosti i bogate pakete opreme.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije