Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Combis hackathon

Još samo tri dana do zatvaranja prijava na Combis try{code}catch hackathon

Combis hackathon
Foto: Promo
1/2
27.04.2018.
u 15:16

Najbolji studentski timovi će imati priliku prezentirati svoja rješenja svim sudionicima konferencije i boriti se za glavnu nagradu od 20.000 kuna.

Prijave na treće izdanje try{code}catch hackathona, 24-satnog natjecanja u programiranju za studente koje organizira vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj traju još samo tri dana. Prijave se službeno zatvaraju u ponedjeljak, 30. travnja u 23:59 nakon čega će stručni žiri hackathona odabrati timove koji će se natjecati 23. i 24. svibnja u Poreču.

Ove godine se try{code}catch hackathon po prvi puta održava u sklopu 12. Combis konferencije u Poreču, a studenti će kao sudionici hackathona imati priliku biti dijelom jedne od vodećih ICT konferencija te steći nova znanja i iskustva iz IT svijeta. Hackathon je namijenjen svim redovnim i izvanrednim studentima u Hrvatskoj. Tri najbolja rješenja hackathona imat će priliku prezentirati svoje ideje pred svim sudionicima Combis konferencije, osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 20.000 kuna (za najbolji tim) i pridružiti se radu na inovativnim projektima unutar Combis NeoStartup programa.

Foto: Promo

Ono što Combisov hackathon razlikuje od ostalih je što natjecateljima koji se svojim rješenjima najbolje iskažu Combis pruža mogućnost razvoja svojih ideja ali i rada na drugim inovativnim projektima u sklopu NeoStartup projekta. Combisov NeoStartup projekt pruža mladima najbolje od oba svijeta – sigurnost, iskustvo i stabilnost svijeta ozbiljne IT kompanije sa svijetom startup kulture koja podržava eksperimentiranje, a u cilju stvaranja nečeg zaista inovativnog. Cilj je dovesti nove ideje u Combis, podržati strast za eksperimentiranjem i novim znanjem, privući mlade ljude koji razmišljaju inovativno te razvijati njihove, ne samo tehničke vještine, već i vještine upravljanja projektima, poslovnim i prodajnim planovima i slično.

Tema hackathona neće biti objavljena do samog početka natjecanja, a detaljnije informacije o hackathonu kao i osiguranom prijevozu, smještaju i akreditacijama za studente koji će se natjecati u sklopu hackathona na 12. Combis konferenciju te obrazac za prijavu dostupni su na stranici natjecanja - www.trycodecatch.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije