Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redizajn

Hyundai ix35 zategnuo bore i obogatio opremu

'ix35Hyundai03_nnn_aut_03091'
Hyundai
15.09.2013.
u 10:00

Cijena mu je i dalje među snažnijim adutima, jer obnovljeni Hyundai ix35 košta od 144.990 kuna, u izvedbi s početnim iStart paketom opreme i benzinskim agregatom od 135 konjskih snaga

Osvježeni Hyundai ix35 stigao je u Hrvatsku. Trenutno najtraženiji SUV na našem tržištu, tri godine nakon lansiranja dolazi s osvježenim dizajnom, tehnološkim poboljšanjima i unaprijeđenom učinkovitošću. Novi ix35 košta od 144.990 kuna, za benzinsku izvedbu sa 135 konja.

Nova LED dnevna svjetla

Za atraktivniji i upečatljiviji izgled zaslužna su nova LED dnevna svjetla, dok je interijer dobio još kvalitetnije materijale i nekoliko promjena na instrument ploči. Kao novi sigurnosni element dolaze detektori tlaka u gumama. \'R\' dizel motor donosi čišću tehnologiju, kao što je recirkulacija ispušnih plinova u niskotlačnom sustavu ispuha. Hyundai ix35 je iznimno važan za Hyundai u Europi. To je bio prvi model koji je uspio promijeniti percepciju Hyundai marke kod europskih kupaca, pa promjene na redizajniranom modelu nisu velike kako mu se ne bi narušila popularnost. Prepoznatljivog i skladnog ali oštrijeg dizajna, zadržao je osobnost i karakter, uz poboljšana tehnološka rješenja i bolje vozne osobine.

U Hrvatskoj se nude tri motora, benzinski 1,6 GDI sa 135 KS, te dizelski 1,7 CRDi od 115 KS (od 168.990 kn) i 2,0 CRDi sa 184 KS i pogonom na sva četiri kotača.

Dobro opremljen

Kupci će moći izabrati između čak četiri paketa opreme, iStart. iLike, iThink i iLove. Već početni paket opreme bogat je i donosi ABS, ESP, TCS, pomoć pri kočenju na nizbrdici, pomoći pri kretanju uzbrdo, zračne jastuke za vozača i suvozača, bočne zračne jastuke i zavjese, Isofix. Ima i ručni klima-uređaj, radio CD MP3 sa 6 zvučnika, putno računalo, središnje daljinsko zaključavanje s alarmom, el. podešavanje prednjih stakala i retrovizora, el. progresivni servo upravljač, LED dnevna svjetla...

>> Moćan dizelaš od 184 KS, pogon 4x4 i oprema dostojna direktora

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HOKAHEJ
HOKAHEJ
11:05 22.11.2014.

vozim ga 3 godine, lijepo izgleda ne kvari se ali ima lupkanja na ovjesu a u servisu ne znaju otkriti ,kažu sve je dobro nema lufta nigdje,kvačilo od prvog dana malo čudno odvaja sve mi djeluje nekako rasklimano u servisu kažu to je tako. kad se hladan upali okretaji skoće na 2000 okretaja pa nakon par sekundi padne na 1200 kažu to je normalno tako da meni izgleda kao poluproizvod . ocjena za izradu 2 za dizajn 5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije