Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA VALUTA

CoinyeCoin pokrenut unatoč pokušaju zabrane Kanyea Westa

CoinyeCoin
CoinyeCoin
08.01.2014.
u 14:53

Na logu CoinyeCoina nalazi se crtana riba s Westovom glavom i prepoznatljivim naočalama

Nova virtualna valuta CoinyeCoin jučer je pokrenuta unatoč pokušaju zabrane od strane odvjetnika Kanyea Westa, popularnog glazbenika čiji su lik i ime tvorcima valute poslužili za inspiraciju.

Na logu CoinyeCoina nalazi se crtana riba s Westovom glavom i prepoznatljivim naočalama. Na logu je prvotno trebao biti realističniji crtež Westove glave, a valuta se čak trebala zvati Coinye West, no developeri su se, kako su otkrili Wall Street Journalu, na kraju odlučili za drugačiji naziv kako bi si olakšali život. Unatoč tome, očite su aluzije na rappera koji je zbog svojih kontroverznih izjava i ponašanja tijekom godina postao svojevrsni predmet sprdnje.

Westovi odvjetnici pokušali su zaustaviti pokretanje valute, tvrdeći da bi korisnici mogli pomisliti da West stoji iza nje. Ostaje nam vidjeti kako će se ova pravna bitka okončati, iako si West vjerojatno može priuštiti puno bolje odvjetnike od pokretača CoinyeCoina.

>> Kanye West misli da je bog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije