Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dva kotača

Cijene zamjenskih dijelova povoljnije i nekoliko puta

cilindar klip karike
VL
30.04.2010.
u 10:25

Velika prednost Auto Kreše pred ostalim prodavačima jest rasprostranjenost trgovina i dostupnost dijelova.

Prodaja skutera i motocikala pala je poput prodaje automobila, a bez obzira na to, ovaj segment tržišta dosta je slabo pokriven. Mnoga zastupstva renomiranih marki dvokotača nemaju u potpunosti sređenu postprodajnu mrežu pa stoga kupci teško dolaze do dijelova. To su prepoznali trgovci zamjenskih dijelova, kao i kod automobila, a kada je riječ o velikim tvrtkama od iznimne važnosti je dostupnost prodajnog mjesta, ali i same robe.

Brza dostava

Poznati trgovac dijelovima automobila, Auto Krešo, stoga je proširio ponudu asortimana i na skutere, motore, qaudove, te pokraj guma i kozmetike koju prodaju već dugi niz godina, sada nude i vrlo široku paletu brojnih dijelova, bilo da se radi o kočnicama, akumulatorima, filtrima, lancima, ali i pojedinim elementima za unapređenjem karakteristika. Raspolažu velikim lagerom robe i širokom prodajnom mrežom, uz brzu nabavku eventualnog dijela koji nije raspoloživ. To je vijest kao stvorena za ovo doba, proljeće, kada mnogi pripremaju svoje dvokotače za sezonu koja se lagano budi.

Poznati brandovi

Zastupaju brojne marke koje su se kroz dugi niz godina dokazale i na sportskom terenu. Tako se za kočni program brine marka Braking, koja je osvajač 69 svjetskih naslova u svim motodisciplinama. Govorimo li o lančanicima tu su proizvodi tvrtke JT Motorcycle Sprocket koji godišnje proizvedu 12 milijuna lančanika, a koji se izvrsno dopunjuju Regina lancima.

Nude se filtri marke HifloFiltro koji djeluju od 1955., a dolaze kao prva ugradnja na nekim europskim i gotovo svim japanskih automobila.

U segmentu vrlo rasprostranjenih skutera tu je veliki dobavljač RMS, koji pokriva sve što je potrebno za brojne modele.

Ključne riječi

Komentara 1

TI
Tinček
19:08 30.05.2010.

Normalno, zamjenski dijelovi rulaju makar ima slučajeva da je lošija kvaliteta pa nekad ipak mora bit origigi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije