Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petica na čekanju

Apple na konferenciji u lipnju ipak neće predstaviti novi iPhone

iPhone
Reuters/Pixsell
29.03.2011.
u 14:08

Analitičari pretpostavljaju da bi nasljednik iPhonea4 na tržištu mogao biti u jesen, nakon predstavljanja nove verzije operativnog sustava iOS 5.

Steve Jobs tradicionalno je novi iPhone predstavljao na godišnjoj konferenciji programera u lipnju, ali, sudeći prema trenutačnim informacijama, taj će događaj ove godine biti posvećen isključivo softveru, tj. programima i aplikacijama za telefone i računala. Sve vas koji ste čekali iPhone 5 mogli bi ražalostiti navodi dobro obaviještenog blogera Jima Dalrympla koje je prenijela većina svjetskih medija.

On tvrdi da Apple u lipnju neće predstaviti ni novi iPhone ni nove modele Mac računala. Ni u službenim izjavama Apple ne daje previše nade, s obzirom na to da napominju kako će tema konferencije biti “budućnost operativnog sustava za iPhone i Mac”. Analitičari pretpostavljaju da bi nasljednik iPhonea4 na tržištu mogao biti u jesen, nakon predstavljanja nove verzije operativnog sustava iOS 5.

Ljubitelji iPhonea morat će se još malo strpiti, a ako za kupnju omiljene igračke moraju štedjeti, dobro će im doći još pokoji mjesec čekanja.

Ključne riječi

Komentara 2

CI
cickova
08:00 30.03.2011.

jao jedva cekam novi ajfon. Da si kupim mobitel od 8000kn, a vrhunac opcije koju cu koristit bit ce pozivanje ljudi. al bitno da imam ajfon, da je on u krokodil-torbici, da je uvijek tu uz mene, da ga drzim u ruci hodajuc po cesti, i samo masem prstima po onom staklu, a ne znam ga ni otkljucat.

TI
tintilinic100
13:55 21.04.2011.

Ma nije bitno da li imaš ili nemaš takav uredjaj, bitno je dal on vrijedi sa svojim opcijama toliko love. Ne vrijedi. Jer ako me pitate dal Laguna više vrijedi od Clia.. reći ću da vrijedi.. jer je veći auto, jer ima bolji motor, jer je udobnija itd. Ali ako netko pogleda ovaj stari Iphone i recimo HTC HD2 .. ja ću radije uzeti HD2 jer na njega pašu sve aplikacije, po specifikacijama je tri puta bolji od ajfona. Imao sam u ruci i jedan i drugi, i jednostavno ne razumijem zašto bih ja davao toliku lovu za iphone.. ako je HD2 tako dobar i puno jeftiniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije