Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost televizije

3. travnja kreće Sky 3D - prva 3D televizija u Europi

3d
Panasonic
23.03.2010.
u 09:20

Murdochova korporacija BSkyB (British Sky Broadcasting), koja stoji iza ovog kanala, objavila je da će Sky 3D biti besplatan za sve pretplatnike Skyjeve HD usluge.

Nešto manje od dva tjedna ostalo je do službenog početka prve televizije u Europi koje će svoj program emitirati u trodimenzionalnoj tehnici. Riječ je o kanalu Sky 3D koji kreće 3. travnja, a prvo što će gledatelji vidjeti u 3D tehnici bit će utakmica između Manchester Uniteda i Chelsea.

Murdochova korporacija BSkyB (British Sky Broadcasting), koja stoji iza ovog kanala, objavila je da će Sky 3D biti besplatan za sve pretplatnike Skyjeve HD usluge, ali će im za uživanje u "novoj dimenziji televizije" biti potrebni televizori koji podržavaju 3D sadržaj.

Prve 3D modele televizora na tržište će ovoga proljeća izbaciti Sony, Samsung, LG i Panasonic. Svaki kupac jednog od ovih televizora dobit će i posebne naočale koje će morati staviti da bi vidio 3D program.

Osim sportskog, Sky 3D emitirat će i filmski, zabavni, kulturni i dokumentarni program.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije