Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DACIA

Ograničena serija Life u ponudi na modelima Sandero i Duster

Dacia Duster
Dacia
05.05.2014.
u 21:11

Temelji se na izvedbama Ambiance, a dostupna je uz sve motore

Nova ograničena serija Life u ponudi je uz dva najprodavanija Dacia modela, Sandero i Duster. Temelji se na izvedbama Ambiance, a dostupna je uz sve motore: 1,2 16v i 1,5 dCi 75 na Sanderu te 1,6 16v i 1,5 dCi 90 i 110 na Dusteru.

Serijski je bogato opremljena (ESP, klima uređaj, radio CD MP3 s komandama pri upravljaču, svjetla za maglu...). Ova ograničena serija kod modela Sandero s benzinskim motorom stoji od 70.000 kn. Najprodavanija izvedba Dustera s dizelskim motorom dCi od 90 KS u Life izvedbi stoji 114.500 kn, a nudi se i s tvornički ugrađenim plinom uz doplatu od 5000 kn. Besplatno produženo jamstvo (5 godina ili 100.000 km) čeka kupce preko Renault Financiranja.

>> Sve što treba modernoj obitelji koja voli izlete

>> Dacia Lodgy - Dimenzijom u višem segmentu, cijenom u nižem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije