Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA UBRZANJA

LaFerrari i Rimac odmjerili snage, pogledajte tko je pobijedio

Rimac i LaFerrari
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.04.2015.
u 13:08

Tko je pobijedio u ovoj kratkoj utrci ubrzanja, pogledajte na videu

Ako na Facebooku pratite grupu Uživo s hrvatskih prometnica, u kojoj se objavljuju fotografije rijetkih i zanimljivih automobila na našim cestama, znate da se ovih dana u Hrvatskoj nalazi i jedan LaFerrari.

Ovaj rijetki talijanskih automobil, jedan od samo 499 proizvedenih, na stazi je odmjerio snage s hrvatskim električnim superautomobilom Rimac Concept_One. Tko je pobijedio u ovoj kratkoj utrci ubrzanja, pogledajte na videu:

 

>> Mate Rimac: Nadam se da moja djeca neće polagati vozački

>> 'Posuđeni novac vraćam očevoj tvrtki s kamatama, ni kunu nisam dobio na poklon'

Komentara 42

Avatar Zoran Prenc
Zoran Prenc
13:44 17.04.2015.

Jednog dana se možda i pojavi video na kojem se Concept one vozi duže od 15 sekundi..

DU
Deleted user
16:16 17.04.2015.

Ne shvaćam što se želi postići glorificiranjem Rimca i uspoređivanjem njegove tvornice automobila sa renomiranim svjetskim proizvođačima.

DU
Deleted user
14:07 17.04.2015.

Da uspijem pobjdeit ferarija u pljuvanju udalj, bio bih uveren da sam napravio nesto u zivotu.. a pobjediti ga u utrci.. Mato, svaka cast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije