Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Automobilski magazin

Autoclick: Opel Adam – Kralj individualnosti

autoclick
Foto: Autoclick
1/4
26.08.2013.
u 11:21

Astra sedan nastavak je tradicije prisutne preko 20 godina na tržištu. Obiteljska limuzina ima perspektivu prodora do svojih kupaca.

U zadnjem nastavku druge sezone donosimo Vam dva Opela, Adam i Astru sedan.

Opel Adam najavljen je u velikom stilu. Model nazvan po osnivaču Opela dodatno pojačava samouvjerenost u osvajanju tržišta. Mali gradski automobil, pionir A segmenta svjetski je kralj individualizacije jer ga je moguće samostalno konfigurirati u više od milijun izvedenica, svakom po svojim željama.

Cijenom Adam kreće od 89.000 kn za osnovni model, odnosno 116.000 kn kolika je cijena našeg testnog modela ali bez dodataka. Sa svime nabrojanim u testu ovaj primjerak košta 140.000 kn.

Astra sedan nastavak je tradicije prisutne preko 20 godina na tržištu. Obiteljska limuzina ima perspektivu prodora do svojih kupaca.

Od rujna krećemo sa trećom sezonom i intenzivnijim objavama, a do tada uživajte u ova dva Opela.

>> Autoclick: Clio TCE – što manje to bolje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije