Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt Vozi Eko

Osvoji vrijedne nagrade! Sudjeluj u najuzbudljivijem ekonatječaju u vožnji automobila

Vozi eko
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/12
16.04.2021.
u 23:10

Doznaj sve o atrakcijama projekta "Vozi eko" koji se ove godine održava u sklopu trgovačkog centra King Cross

Večernji list šestu godinu zaredom pokreće veliki edukativni projekt "Vozi eko" koji u 2021. godini nastavlja educirati čitatelje i širu javnost o sigurnoj, ekonomičnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji atraktivnim edukacijama i aktivnošću. Doznaj sve o projektu, sudjeluj u raznim aktivnostima i osvoji glavnu nagradu – korištenje kampera u kampu s pet zvjezdica u Istri!

Vrijedne nagrade i atraktivne edukacije

Osim edukativnog karaktera projekta, vrhunskim člancima najboljih autora i stručnjaka projekt Vozi eko potiče na društvenu odgovornost svih sudionika u prometu pozitivnim vozačkim praksama. Stalnim rastom vozila na prometnicama od iznimne važnosti postaju dobre vozačke prakse i sigurnost u prometu. Ekološki osviještena vožnja ima širok utjecaj na promet i okoliš te smanjuje potrošnju goriva koja nastaje zbog loše vozačke prakse. Upravo zato veliki edukativni projekt Večernjeg lista "Vozi eko" daje najbolje odgovore na to kako voziti što sigurnije u prometu, a pritom imati što manje troškove.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Na interaktivan i zabavan način u subotu 8. svibnja od 11 do 17 sati posjetite nezaobilazan događaj "Dan sigurne vožnje" na parkiralištu trgovačkog centra King Cross i sudjelujte u mnogim atrakcijama i aktivnostima. Budite među dvadeset najboljih koji će sudjelovati u natječaju "Najeko vozač" i osvojite glavnu nagradu! Međutim, prije sudjelovanja u natječaju potrebno je odigrati KVIZ o vozačkim propisima. Dvadeset najbržih i najtočnijih pozivamo da se pridruže "Danu sigurne vožnje" i postanu najeko vozači. 

ZAIGRAJ KVIZ!

Postani najeko vozač i osvoji vrijedne nagrade!

Konkretno, na dva poligona u kontroliranim i realnim uvjetima natjecatelji će pokušati voziti što je ekonomičnije moguće, a to će sve mjeriti stručnjaci uz posebne alate za mjerenje ekonomične vožnje. Pobjednik, tj. najeko vozač ima priliku osvojiti četiri dana besplatnog korištenja kampera za četiri osobe marke Dethleffs u kampu s pet zvjezdica Istra Premium Camping Resort by Valamar, u Funtani pokraj Poreča. Glavnu nagradu omogućuje CAMPGO Campers Kamping udruženje Hrvatske te ju je moguće iskoristiti isključivo u lipnju 2021. godine.

Ni oni koji zauzmu preostala dva mjesta pa zasjednu na tron uz pobjednika neće se razočarati. Ovo su glavne nagrade koje će najbolja tri ekonomična vozača osvojiti:

Vrijedne nagrade

1. Četiri dana besplatnog korištenja kampera Dethleffs u kampu s pet zvjezdica Istra Premium Camping Resort by Valamar u Funtani + pretplata na e-novine Večernjeg lista u trajanju godinu dana

2. Tablet Huawei MediaPad T3 10 + pretplata na e-novine Večernjeg lista u trajanju 6 mjeseci

3. Tablet Huawei MediaPad T3 10 + pretplata na e-novine Večernjeg lista u trajanju 3 mjeseca

Brojne atrakcije i aktivnosti

Posjetitelji će tako imati priliku zabaviti se mnogim aktivnostima, što su osigurali partneri projekta "Vozi eko". Centar za vozila Hrvatske (CVH) kao partner projekta izlaže i svoju mobilnu stranicu, čime posjetiteljima omogućuje besplatan tehnički pregled vozila koji se nalaze na eventu. Dođite i provjerite što se još sve sprema od aktivnosti jer sadržaja neće nedostajati za sve uzraste. I najmlađi posjetitelji imat će svoj dječji kutak te će se za njih pobrinuti stručni animatori i osoblje s mnoštvom aktivnosti poput likovnog kutka za djecu i jednostavnog poligona kako bi i djeca sudjelovala u vožnji s ekoautićima na stazi za napuhavanje.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naravno, odlična atmosfera ne bi bila moguća bez profesionalnog moderatora i televizijskog voditelja Ognjena Golubića koji će animirati posjetitelje i DJ-ja koji će se pobrinuti za odličnu glazbu. Stoga ne propustite ovaj događaj u subotu 8. svibnja! Zaputite se do trgovačkog centra King Cross i budite dio velikog edukativnog projekta "Vozi eko"!

Sve o sigurnoj, ekonomičnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji doznajte na specijalu Vozi eko – sigurno i štedljivo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije