Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKI LOPOVI Pjevačici ukrali pet najdražih gitara

Amy Winehouse je pokradena i opet u depresiji

30.01.2009.
u 17:51

Dok se pjevačica Amy Winehouse, poznata kao hodajuća nevolja, odmara od turbulentne godine na sunčanim Karibima, lopovi su iskoristili priliku i provalili u njezinu kuću u londonskom Camdenu.

Dvojica muškaraca, kako tvrde susjedi, ušuljala su se pod okriljem noći kroz stražnja vrata i ukrala plazma-televizor, pet gitara te studijsku opremu, sve zajedno vrijedno 15 tisuća funti. Susjedi su oko četiri ujutro primijetili da se netko vrzma oko Amyne kuće pa su pozvali policiju, no lopovi su pobjegli prije dolaska policajaca.

Pjevačica, koja se namjeravala za vikend vratiti kući kako bi počela raditi na svom trećem studijskom albumu, sigurno nije očekivala takav odbor za doček.

Kako prenose britanski mediji, jadna Amy je opet očajna jer je ostala bez svojih - gitara. Uz neke od njih bila je, navodno, jako sentimentalno vezana i za nju su nezamjenjive, radi čega je opet pala u depresiju.

Pljačkaši nisu jedini priredili Amy “iznenađenje”, prije nekoliko dana i njezin suprug Blake Fielder Civil iznenadio je pjevačicu podnijevši zahtjev za razvod braka, jer ga je Amy na Karibima prevarila.

Kako je i dosad svoje nevolje koristila kao inspiraciju za pjesme, možda joj svi ti događaji posluže kao dobar materijal za novi album.

Želite prijaviti greške?