POSLJEDICE KLIMATSKIH PROMJENA

Vremenske nepogode 'ubijaju' hrvatske delicije: Mnogi proizvođači u očaju bacaju ih u otpad

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Vremenske nepogode 'ubijaju' hrvatske delicije: Mnogi proizvođači u očaju bacaju ih u otpad
10.01.2023.
u 14:46
Traže se načini kojima bi kulen i prije nego što se uopće nadjene u crijevo izgubio vlagu, s obzirom na to da je proizvodnja zbog klimatskih poremećaja sve neizvjesnija, kaže Andrija Matić

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
BIVŠI MOSTOVCI O RASKOLU U MOSTU

'Raspudići su otišli iz karijernih razloga, istih onih zbog kojih su i došli u Most'

Marko Vučetić se pita zašto Mariji Selak Raspudić Marin Miletić nije smetao i na listi za Sabor ako joj je sad smetao na listi za EU parlament, Vlaho Orepić drži da je Most u konfliktu s vlastitom idejom i svima oko sebe, Ivana Ninčević-Lesandrić da se stranka više bavi pobačajem nego gospodarstvom, a Ivica Relković da Most ima problem hrabrosti zadnjeg koraka, odnosno hrabrosti ulaska u mogućnost izvršne vlasti i s nekim s kim nije bitno blizak

TRI ZAPADNA ŠAMARA SRBIJI

Božo Kovačević: Vučić nije Tito da može provoditi politiku nesvrstanosti. Srbija sada plaća visoku cijenu

Prvi šamar za Vučića dogodio se prošlog tjedna kada je parlamentarna skupština Vijeća Europe izglasala potporu članstvu Kosova u svojem vijeću. Drugi je šamar predlaganje rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici na kojoj je radilo više država, a treći su sankcije Dodiku i suradnicima, zbog čega se plaće u Republici Srpskoj isplaćuju – na ruke

Ključne riječi


Komentari 18

PH
Petarstijena-HR
16:43 10.01.2023.

Pršuti i svinjsko bez uz ventilatorsko sušenje po kvaliteti zaostaje 300% u odnosu na prirodno sušenje uz buru i dimljenje na hrastovom ili grabovom drvetu . To je industrijska i masovna proizvodnja,onaj tko živi u Dalmaciji i tko to radi na tradicionalan način to je neusporedivo...Ovo što prodaju u dućanima pod "dalmatinsko" to nema veze sa Dalmatinskim pršutom i pancetom...to je industrijska proizvodnja bez dima i drva,to je sasvim stoti drugi proizvod...

WA
wannabenovinari
17:37 10.01.2023.

Suše oni sad bih rekao. Dodaju natrijev nitrit i druga smeća za boju i okus. Vidjelo to pravog mesa nije.

BU
Bukva2
16:32 10.01.2023.

Čuo sam i ja da se dosta baca, ali znate čega? Bućkuriša. Pravo meso, domaće meso se ne baca i ne kvari.