Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL Predsjedništvo HSP AS potvrdilo odluku o izbacivanju Pere Ćorića

Predsjedništvo HSP AS potvrdilo odluku o izbacivanju Pere Ćorića

07. 04. 2018. u 15:29 30
"Ovim činom oduzete su sve ovlasti bivšem glavnom tajniku uz obvezu povrata sve materijalne i nematerijalne imovine s kojom raspolaže u roku od 3 dana"

Na današnjoj sjednici održanoj u Oroslavlju Predsjedništvo HSP AS potvrdilo je odluku Časnog suda stranke od 24. ožujka isključenju dotadašnjeg Glavnog tajnika Pere Ćorića iz stranke.

Još jedno isključenje Pero Ćorić, jedan od osnivača, isključen iz HSP-a AS

- Ovim činom oduzete su sve ovlasti bivšem glavnom tajniku uz obvezu povrata sve materijalne i nematerijalne imovine s kojom raspolaže u roku od 3 dana ili će u protivnom biti podnesena kaznena prijava po predmetnim situacijama kao potencijalnim kaznenim djelima, navodi se u priopćenju HSP AS.

Dodaju i kako je donesena i odluka o pokretanju revizijskog postupka financijskog i materijalnog poslovanja od 2013. godine do današnjeg dana te će se sukladno utvrđenim nepravilnostima pokrenuti procesi protiv odgovornih osoba, a sve s ciljem konsolidiranja stranačkih financija s čime je javnost prethodno upoznata. Uz ove stranačke odluke, poslana je jasna poruka svim pravaškim i domoljubnim strankama o spremnosti za suradnju s ciljem očuvanja ugroženih tradicionalnih vrijednosti hrvatskog naroda. Na tom je tragu i formiran je stranačko Povjerenstvo zaduženo za razgovore s drugim političkim opcijama domoljubnog svjetonazora na čije čelo je izabran predsjednik stranke Hrvoje Niče.

HSP AS Pero Ćorić: Nelegalno su me isključili iz stranke!

Financijske teškoće HSP AS bi mogao završiti u stečaju zbog duga od 250.000 kuna

BOROVO SELO I TRPINJA Policija odgovorila na prozivke HSP-a AS da čuva 'četničke spomenike'

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja
pogledajte na vecernji.hr
  • 16:49 7. travnja 2018.

    HSP je svojevremeno bila najjača stranka kako prije rata tako u ratu i u poraću. Đapić uz pomoć udbe je uspijo je sve uništiti i razjediniti tako da sad ima šest ili sedam Pravaških stranki nisam više ni sigiran koliko.

  • 16:57 7. travnja 2018.

    hsp prije rata??? a djapic.je osnovao hsp. ovaj ilijan nema pojma

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".