Neželjeno pismo

'Uhljeb mi je greškom preplatio bolovanje i sad prijete ovrhom. Milina!'

Foto: Thinkstock
'Uhljeb mi je greškom preplatio bolovanje i sad prijete ovrhom. Milina!'
31.05.2018.
u 09:02
Filipović je pozvala sve da podjele status kako bi se javile sve majke koje su u istoj situaciji kao ona
Pogledaj originalni članak

Status Ane Filipović na Facebooku izazvao je lavinu komentara i reakcijam, a s obzirom na to da je podijeljen preko 1700 puta stvar je vrlo brzo postala javna. 

- Dakle u sandučiću me dočekalo ljubavno pismo...tužba od HZZO-a da su mi greškom pretplatili bolovanje vezano za komplikacije u trudnoći iz 2016.g. Sad me sudskim putem traže da im vratim iznos od 5000 kn plus kamate od tada (koje su još cca 2000 kn) zbog toga što su oni to greškom krivo izračunali, sve u roku od 8 dana pod prijetnjom ovrhe', napisala je pa nastavila:

 Dakle...ups, uhljeb koji radi na našem obračunu nije dobro obračunao nešto prije 2 god. pa nam sad tribaš dat 5000 kn plus kamatu na našu grešku. Ma milina.'

Filipović je pozvala sve da podjele status kako bi se javile sve majke koje su u istoj situaciji kao ona. 

- Slušam na TV-u mazanje očiju javnosti o demografskoj politici na kojoj se 'aktivno radi' dok je stvarnost nešto sasvim drugo. Dosta je bilo!' rekla je Filipović o sve popularnijoj temi među hrvatskim političarima. 

U komentarima je većina kometara takvih da podržavaju njen stav prema službenicima u državnoj firmi, iako se ne slažu svi s njom pa tako jedan od komentara glasi:

- Sigurno si primijetila da ti je uplaćeno više nego li si trebala dobiti! Da si tada reagirala, sada nebi bila u 'gabuli'!'

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar anlaser
anlaser
09:45 31.05.2018.

Treba skupiti novce za Dalićkinu otpremninu. Ova država je stvarno ku.. a prema svojim građanima. Vežno je da se namire ovi što nas već skoro 30 godina vode u krug, pljačkaju, lažu i uhljebljuju.

TZ
tibold.zvonimir
11:30 31.05.2018.

Idemo okrenuti pilu naopako. Kako je hzzo mogao napraviti završni obračun za 2016 ako se brojke ne pokapaju? Kako nisu manjak primijetili u 2017? I ako su preplatili, to je njihova greška, i onda je moraju kulturno, i ne nasilnički sa prijetnjama i rokovima riješiti. Da sam na mjestu gospođe, uzeo bih odvjetnika, i na kraju dogovorio da plaćam u rata a po 10 kuna, ali samo zbog već pomenute nepotrebne upotrebe sile!

CV
cvikcange
09:46 31.05.2018.

Kažu "neznanje nije opravdanje". Zašto si ne provjeravate svoje i obveze i prava? Ipak smo dobro upoznati koliko grešaka rade ovakve institucije