Povratak na članak

'Uhljeb mi je greškom preplatio bolovanje i sad prijete ovrhom. Milina!'

Filipović je pozvala sve da podjele status kako bi se javile sve majke koje su u istoj situaciji kao ona
Objava 31. svibnja 2018. 4713 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 10
 • anlaser:

  Treba skupiti novce za Dalićkinu otpremninu. Ova država je stvarno ku.. a prema svojim građanima. Vežno je da se namire ovi što nas već skoro 30 godina vode u krug, pljačkaju, lažu i uhljebljuju.

  09:45 31. 5. 2018.
 • tibold.zvonimir:

  Idemo okrenuti pilu naopako. Kako je hzzo mogao napraviti završni obračun za 2016 ako se brojke ne pokapaju? Kako nisu manjak primijetili u 2017? I ako su preplatili, to je njihova greška, i onda je moraju kulturno, i ne nasilnički ... prikaži još! sa prijetnjama i rokovima riješiti. Da sam na mjestu gospođe, uzeo bih odvjetnika, i na kraju dogovorio da plaćam u rata a po 10 kuna, ali samo zbog već pomenute nepotrebne upotrebe sile!

  11:30 31. 5. 2018.
 • cvikcange:

  Kažu "neznanje nije opravdanje". Zašto si ne provjeravate svoje i obveze i prava? Ipak smo dobro upoznati koliko grešaka rade ovakve institucije

  09:46 31. 5. 2018.
 • verica2:

  Bolovanje nisu "greškom pretplatili", nego preplatili. U svakom slučaju, odgovornost bi trebao snositi onaj tko je pogrešno obračunao. Ako žena i mora vratiti novac, iz HZZOa su joj se makar morali ispričati i ponuditi vraćanje na rate i sl. Inače, ... prikaži još!ače, nije pravedno ni pristojno sve državne službenike nazivati uhljebima. Među njima ima izuzetno vrijednih i poštenih ljudi. Osnovni problem je u nepostojanju jasnih procedura, a njih propisuju i za njihovo provođenje su odgovorni savjetnici i voditelji koji, gotovo bez izuzetka, na položaj dolaze zahvaljujući vezama i političkoj podobnosti.

  10:20 31. 5. 2018.
 • avim:

  Ja sam za nesto slicno poislao ,,ministru,,poruku sa naslovom,,barem procitajte,,i digao uzbunu za sat vremena da su me zvali sa svih strana da mi pomognu.

  10:56 31. 5. 2018.
 • Avatar navijač
  navijač:

  Ako je njihova grešks onda ne treba platiti kamste, ali oni prijete zato što znaju da je drżava na ñjihovo strani a mslog čovijeks nitko ne brani. Osim toga iznos kamate je relativnp "mali" pa će svatko to platiti ksko ... prikaži još!o ne bi završio na sudu i financirao jpš svog odvjetnika i one talgove.

  09:53 31. 5. 2018.
 • Teuta:

  Je li ovo uopce potrebno "komentirati"? Ali, ajde: kada je vec do greske doslo, kako nije korigirana na potpuno isti nacin vec iduci mjesec a ne dvije godine nakon, kako god okrenes, greske uposlenika na tom radnom mjestu? Ovo je ... prikaži još! nesto sta se zove "pravna nesigurnost" u drzavi. Kako je doslo do situacije bas tolike i takve "pravne nesigurnosti" u kojoj gradjanima prijete "gabulom" za nesto sta, ma niti previdom, nisu inicirali? A za one koji ipak nesto (i) jesu, sta se desilo sa zastarnim rokovima do 3 godine?

  10:10 31. 5. 2018.
 • samoborka:

  Hmmm..A da prvo idemo provjeriti opravdanost tvog odlaska na bolovanje radi komplikacija u trudnoci?? To je bolovanje koje odmah ide na trosak hzzo-a,a to znaci nas koji od svake svoje place izdvajamo za vas ljubitelje nerada lijepu svotu novca. Kod ... prikaži još! nas zene cim se pokeksaju odlaze na cuvene komplikacije,tako da porodiljni realno traje dvije godine,a ne jednu. Sve na trosak hzzoa i poreznih obveznika dakako. Pojacati kontrole bolovanja pod hitno!!!!

  11:21 31. 5. 2018.
 • Marko1337:

  gospođa se nije upitala kada je primila tuđi novac ? To nije novac od HZZO-a, već hrvatskih građana i druge djece.

  10:22 31. 5. 2018.
 • Mijat vrdoljak:

  Kriv je uhljeb, kako zna da je uhljeb, o kamatama i o ne obavještavanju možemo diskutirati, ali o glavnici pretplate je iluzorno raspravljati.

  12:08 31. 5. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.