PRED HAJDUK

Bjelica o svojem dragulju: 'On u sebi ima vraga pa mora raditi malo mrkva, malo bič'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Bjelica o svojem dragulju: 'On u sebi ima vraga pa mora raditi malo mrkva, malo bič'
05.02.2021.
u 22:47
Nije on prvi u karijeri kojeg imam takvog. Malo bič, malo mrkva, tako je s njim. Postoje igrači koje stalno možeš bičem, neke stalno s mrkvom, a neke bič-mrkva, on je od tih, haha.
Pogledaj originalni članak

Bjelica je preuzimanjem Osijeka unio strah i trepet u hrvatsku nogometnu ligu postavši glavni konkurent za osvajanje naslova uz Dinamo, a sada im slijedi utakmica protiv Hajduka koji je nedavno promijenio trenera, a unatoč posljednjem porazu, hajdukovci su jedina momčad koju Osječani još ove sezone nisu pobijedili. 

- Momčad je u najboljoj mogućoj atmosferi nakon tri pobjede. Zadovoljan sam sa svim što smo ostvarili u ove tri utakmice. Tri pobjede protiv dobrih protivnika, bez primljenog gola - rekao je Nenad Bjelica da u zdravstvenom kartonu imaju poneke probleme.

-  Vidjet ćemo nakon zadnjeg treninga još tko može, pogotovo se odnosi to na Igora Silvu i Marija Jurčevića. Oni su upitni, Erceg je kažnjen, Ndockyt i Grezda još nisu u konkurenciji za nastup - kaže Bjelica čiju momčad karakteriziraju opet fenomenalne predstave zagorske haubice Pere Bočkaja. 

- Pero je upotrebljiv kad je fit na svakoj poziciji, a možda i na golmanu. Kad se njegova kilaža dovede pod kontrolu i kad je pod treninzima, a tako je zadnjih mjesec i pol dana, onda je malo igrača u Hrvatskoj koji mogu biti na njegovom nivou. Jako nam je važan igrač i drago mi je. Jesenas je imao promjenjivu formu, a mislim da u idućim utakmicama možemo vidjeti najboljeg Peru Bočkaja - rekao je Bjelica i dodao:

- Imali smo iskrene, ne neugodne razgovore. I kad kritiziramo, nije da kritiziramo nego da pomognemo. Pero je shvatio da mu želimo dobro, radi na sebi, skinuo je par kila, hrani se i živi sportski. Nema nikakvih problema što se njega tiče i nadam se da će tako i nastaviti. On je jednostavan dečko, nekompliciran, ali ima nekog vraga u sebi koji ga izbaci iz tračnica. Mora to držati pod kontrolom, ali nekad tog vraga pretvori i u pozitivnu energiju na momčad i teren. Nije on prvi u karijeri kojeg imam takvog. Malo bič, malo mrkva, tako je s Perom. Postoje igrači koje stalno možeš bičem, neke stalno s mrkvom, a neke bič-mrkva, on je od tih, haha.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PE
peronja
09:08 06.02.2021.

to mu je u genima, bregi i gorice ga zoveju.

PU
puniša
08:59 06.02.2021.

Dečko je igračina, samo takva..Ali ima kondora u glavi...Da je bio "normalan" mogao je igrati u ligama petice...Svi igraci cugaju, to je normalno..Ali ,ovaj da intervju, da ne moze igrati, ako noc prije tekme nije popio 5-6 piva...Tko ce te kupiti...Ne samo što piješ, nego si još glup da to kažeš za SN....E. hebi ga onda...Šteta za decka...Noga ga boljela pa usao autom u benzinsku....Nego, Pero. Aj ,majke ti, danas da uzivam. Uvali nešto Recreativu....Sve ti oprostim.

ZI
zivko1
07:05 06.02.2021.

To je onaj sa benzinske.