Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED HAJDUK
Povratak na članak

Bjelica o svojem dragulju: 'On u sebi ima vraga pa mora raditi malo mrkva, malo bič'

Nije on prvi u karijeri kojeg imam takvog. Malo bič, malo mrkva, tako je s njim. Postoje igrači koje stalno možeš bičem, neke stalno s mrkvom, a neke bič-mrkva, on je od tih, haha.

Komentari 3

PE
peronja
09:08 06.02.2021.

to mu je u genima, bregi i gorice ga zoveju.

VL
PU
puniša
08:59 06.02.2021.

Dečko je igračina, samo takva..Ali ima kondora u glavi...Da je bio "normalan" mogao je igrati u ligama petice...Svi igraci cugaju, to je normalno..Ali ,ovaj da intervju, da ne moze igrati, ako noc prije tekme nije popio 5-6 piva...Tko ce tee kupiti...Ne samo što piješ, nego si još glup da to kažeš za SN....E. hebi ga onda...Šteta za decka...Noga ga boljela pa usao autom u benzinsku....Nego, Pero. Aj ,majke ti, danas da uzivam. Uvali nešto Recreativu....Sve ti oprostim.

VL
ZI
zivko1
07:05 06.02.2021.

To je onaj sa benzinske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.