Presretna

Sud u Splitu prihvatio Severininu žalbu i ukinuo privremenu mjeru

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
07.07.2017.
u 14:24
Spis je vraćen na Općinski sud u Zagreb, a Severina se na Facebooku zbog ove odluke zahvaljuje božici pravde i svim ljudima na molitvama
Pogledaj originalni članak

Privremena mjera kojom je Aleksandar Popović tjedan dana trebao živjeti s mamom Severinom Kojić, a tjedan dana s tatom Milanom Popovićem, ukinuta je, doznaje Slobodna Dalmacija.

Odluka je to Županijskog suda u Splitu na kojem je prihvaćena Severinina žalba i spis je vraćen na Općinski sud u Zagreb.
Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir Romac za Slobodnu je potvrdio informaciju. – Mogu samo potvrditi da je predmet bio na odlučivanju na našem sudu te je odluka i donesena. Spis je vraćen na Općinski građanski sud u Zagrebu – rekao je Romac. Slobodna piše da Županijski sud u Splitu ne dovodi u pitanje nepristranost Općinskog suda u Zagrebu. 

Da je privremena mjera ukinuta, obavijestila je i na Facebooku Severina ovom objavom: Kada sam išla pješke u srednju 
muzičku školu Josip Hatze, nju sam sretala svaki dan. Ona je bila moja prijateljica, saveznica, ona se zove Božica Pravde. Hvala ti moja ❤️ Hvala svim ljudima na molitvama... Severina.

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar megatronman
megatronman
14:39 07.07.2017.

Božica pravde je na strani trećerazredne pjevačice i drugorazredne porno glumice. Može i obrnuto, kako za koga.

Avatar mlijeko
mlijeko
14:45 07.07.2017.

Kada bi i druge slučajeve ovako ekspresno rješavali. Radni sporovi im stoje perko 3 godine. Naročito predmete zavlači sutkinja Marija Šimičić...valjda ne stigne do suda zbog drugih obveza...

Avatar nekakav
nekakav
14:56 07.07.2017.

sud u osijeku bi odbacio zahtjev. sud u splitu, gdje sude suci kao lozica & co, presuđuju ovako. smiješno. i onda se netko čudi onom sirotom talijanu... eh, da, dijete je zadnja rupa na svirali. samo, gdje je uopće 'dijete'?! možda gleda film?

Još iz rubrike Showbiz