Nova Angelina Jolie

Poznata glumica o teškom periodu: Potrošila sam zadnji novac i spavala na madracu

Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.07.2019.
u 08:50
Bivši model i voditeljica Ruby Rose prisjetila se na društvenim mrežama kako joj nije život uvijek bio lagan i kako je prije slave prolazila težak period pokušavajući uspjeti u Hollywood.
Pogledaj originalni članak

Glumicu Ruby Rose prozvali su novom Angelinom Jolie kada se pojavila na sceni, a ulogom u seriji "Orange is the new black" stekla je veliku popularnost.

Bivši model i voditeljica rodom iz Australije prisjetila se na društvenim mrežama kako joj nije život uvijek bio lagan i kako je prije slave prolazila težak period pokušavajući uspjeti u Hollywood. Napisala je kako je spakirala torbe i ostavila obitelj i prijatelje, svoju  tadašnju karijeru modela kako bi okušala sreću u Hollywoodu. 

- Dvije godine nakon pokušaja traženja menadžera ili agenta potrošila sam posljednji novac koji sam zaradila u više od deset godina provedenih u showbizzu. Spavala sam na madracu na napuhavanje i moja viza vrijedila je još samo šest mjeseci. Bila sam na rubu da odustanem i onda sam snimila kratki film 'Break free' - napisala je Ruby u svojoj objavi.

Filmom "Break free" htjela je skrenuti pažnju na položaj transrodnih osoba i pričala je i o svojoj seksualnosti. Kaže kako je priznanjem da je lezbijka riskirala gubitak nekih poslova,  ali nije se više htjela skrivati. 

- Break free je promijenio moj život na mnogo načina. Ponosna sam na to i nisam tada znala da će mi taj film promijeniti život i otvoriti mi mnoga vrata. - napisala je glumica. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:34 30.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, kakva je poruka ovoga članka? Da je biti lezbijka nešto moderno, progresivno, liberalno, tolerantno, empatično i inkluzivno te da takve osobe zbog toga trebaju biti ponosne na sebe i obvezatno se "autati" kako bi prosvijetlile nas nepopravljive zatucance i zadrte ognjištare i ujedno nas posramile zbog prakticiranja heteroseksulnih odnosa? Na sreću, ima nas još puno takvih koji odbijamo "popušiti" takvu "agendu". Tja, kaj se more, zatucabac ostaje zatucanac.