Naslovnica Showbiz Estrada

Angelina ljubi zauzetog muškarca? Njegova djevojka upala na set, a ova jecala u suzama

Prema pisanjima američkih medija na setu nadolazećeg filma Angeline Jolie "Those Who Wish Me Dead" u Meksiku došlo je do ljubomornih tenzija.
21. srpnja 2019. u 21:07 4 komentara 18600 prikaza
Angelina Jolie
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/4

Postigla je dogovor s bivšim suprugom Bradom Pittom oko skrbništva nad djecom pa se čini da se glumica Angelina Jolie dovoljno opustila za jednu romansu. Barem tako piše američki tabloid Enquirer, koji u svom tekstu tvrdi Jolie se zaljubila u jednog od tjelohranitelja te se ne odvaja od njega.

Uništila joj brak Jennifer otkrila kada je prvi i zadnji put srela Angelinu i što joj je rekla

Snimatelj filma za spomenuti tabloid opisao je kako se Jolie "zalijepila" za tjelohranitelja i da se ponaša poput nekakve zaljubljene djevojčice. Tvrdi da ih je vidjela i njegova djevojka nakon čega je uslijedio potpuni kaos.

- Razina napetosti između Angeline, tjelohranitelja i njegove djevojke bila je luda! Svi na setu bili su uznemireni. Cura bi se samo odjednom pojavila i promatrala Angie i tjelohranitelja. Ali tko ne bi? Angie flertuje! - rekao je snimatelj, čije je navode opovrgnuo Business Times.

- Sve te priče su lažne. Jolie se prije svega želi fokusirati na svoju karijeru, kao i na svojih šestero djece - kazao je njihov izvor. 

oglasio se Uhvatili ga nespremnog: Brad Pitt otkrio što stvarno misli o bivšoj supruzi!

Pogledajte filmsku emisiju Večernjeg lista: 

 

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas