Isprobajte već danas

Kuhar otkrio kako napraviti najukusniji i najhrskaviji pomfrit: Isprobajte metodu za koju tvrdi da je i zdravija

Foto: shutterstock
Kuhar otkrio kako napraviti najukusniji i najhrskaviji pomfrit: Isprobajte metodu za koju tvrdi da je i zdravija
27.10.2020.
u 06:41
Njegov video pogledan je 4,6 milijuna puta te je prikupio više od 600 tisuća lajkova.
Pogledaj originalni članak

Morgan Hipworth (19) na društvenim mrežama poznat je kao tinejdžer koji je otvorio svoj vlastiti restoran Bistro Morgan Bakehouse u Melbourneu, Australiji, ali i kao chef koji redovito dijeli korisne trikove i savjete za kuhanje i pripremu jela, prenosi Metro.

U zadnjem videu podijeljenom na TikToku pokazao je kako napraviti najukusniji i najhrskaviji pomfrit. Također tvrdi da je ovaj način pripreme pomfrita zdraviji jer se ne koristi metoda dubokog prženja.  

@morganhipworth

you can’t beat french fries, what should I make next? 🤤 ##foryou ##cooking ##food ##yum

♬ original sound - Morgan Hipworth

Sastojci:

  • Crveni krumpir
  • Začini
  • Sol
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  • Krumpire narežite na komade te ih stavite u posudu s hladnom vodom i soli te pustite da odstoje nekoliko minuta
  • Zatim zagrijavajte posudu do vrenja dvije minute
  • Ocijedite krumpiriće i stavite ih u posudu za pečenje te dodajte sol, ulje i začine po izboru
  • Pecite 25 minuta

Njegov video pogledan je 4,6 milijuna puta te je prikupio više od 600 tisuća lajkova. Mnogi su ostali oduševljeni ovom metodom te otkrili kako jedva čekaju isprobati njegov trik.

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Golum
Golum
07:49 27.10.2020.

Video je savrsen...novinaru pulitzera dati.

DU
Deleted user
10:15 27.10.2020.

Dobra Tema o Gastronomiji , nema šta svaka čast dobar ponfrit. Ali mene ne zanima Australija niti bilo koja druga Zemlja , mene zanimaju ugostitelji u Hrvatskoj. P bih imao pitanje za gospodu inspektore. Kako to da 70% Restorana i Kafića u Hrvatskoj nemaju perilicu za čaše i suđe a i dalje truju narod . Zar moramo svi piti iz boce ?

DA
dahna
05:32 28.10.2020.

Zašto u svim vašim receptima je maslinovo ulje...a to je totalno bez veze.....biljno ulje isto dobro.....čak dapače BOLJE:.....