Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Kuhar otkrio kako napraviti najukusniji i najhrskaviji pomfrit: Isprobajte metodu za koju tvrdi da je i zdravija

Njegov video pogledan je 4,6 milijuna puta te je prikupio više od 600 tisuća lajkova.
27. listopada 2020. u 06:41 5 komentara 20776 prikaza
Foto: shutterstock

Morgan Hipworth (19) na društvenim mrežama poznat je kao tinejdžer koji je otvorio svoj vlastiti restoran Bistro Morgan Bakehouse u Melbourneu, Australiji, ali i kao chef koji redovito dijeli korisne trikove i savjete za kuhanje i pripremu jela, prenosi Metro.

U zadnjem videu podijeljenom na TikToku pokazao je kako napraviti najukusniji i najhrskaviji pomfrit. Također tvrdi da je ovaj način pripreme pomfrita zdraviji jer se ne koristi metoda dubokog prženja.  

@morganhipworth

you can’t beat french fries, what should I make next? 🤤 ##foryou ##cooking ##food ##yum

♬ original sound - Morgan Hipworth

Sastojci:

  • Crveni krumpir
  • Začini
  • Sol
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  • Krumpire narežite na komade te ih stavite u posudu s hladnom vodom i soli te pustite da odstoje nekoliko minuta
  • Zatim zagrijavajte posudu do vrenja dvije minute
  • Ocijedite krumpiriće i stavite ih u posudu za pečenje te dodajte sol, ulje i začine po izboru
  • Pecite 25 minuta

Njegov video pogledan je 4,6 milijuna puta te je prikupio više od 600 tisuća lajkova. Mnogi su ostali oduševljeni ovom metodom te otkrili kako jedva čekaju isprobati njegov trik.

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način:

1 / 6
Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Isprobajte ove metode Odlični savjeti za zagrijavanje krumpirića: Evo kako neće biti gnjecavi i bezukusni
Zagreb: Počelo antigensko testiranje testiranje u srednjim školama
UČINKOVITOST CJEPIVA
Stručnjaci otkrili što se može dogoditi dođete li u dodir s virusom 10 dana nakon prvog cijepljenja
Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija
  • Avatar Golum
    Golum:

    Video je savrsen...novinaru pulitzera dati.

  • Deleted user:

    Dobra Tema o Gastronomiji , nema šta svaka čast dobar ponfrit. Ali mene ne zanima Australija niti bilo koja druga Zemlja , mene zanimaju ugostitelji u Hrvatskoj. P bih imao pitanje za gospodu inspektore. Kako to da 70% Restorana i ... prikaži još!Kako to da 70% Restorana i Kafića u Hrvatskoj nemaju perilicu za čaše i suđe a i dalje truju narod . Zar moramo svi piti iz boce ?

  • dahna:

    Zašto u svim vašim receptima je maslinovo ulje...a to je totalno bez veze.....biljno ulje isto dobro.....čak dapače BOLJE:.....