Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA PORUKU I ZA NATO

Bivši britanski premijer o susretu s Putinom: Prijetio mi je, sve je počelo s niskom stolicom...

Vladimir Putin
Reuters/Pixsell
20.06.2022.
u 10:04

Gordona Browna smeta što svijet nije ujedinjen po pitanju sankcija Rusiji nakon vojne agresije na Ukrajinu, a u intervjuu za Telegraph prisjetio se sastanka s ruskim predsjednikom.

Bivši britanski premijer Gordon Brown u razgovoru za Telegraph opisao je, među ostalim, i svoje iskustvo susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

- Izvadio je nekakve kartice i s njih počeo čitati podatke o meni. Kao da mi je htio pokazati da zna više o meni nego ja o samome sebi - kazao je Brown koji je funkciju premijera obnašao od 2007. do 2010. godine.

Cijeli događaj zbio se nešto ranije, 2006. u vrijeme dok je premijer bio Tony Blair, Brown je predvodio delegaciju Velike Britanije u posjetu Kremlju.

'Tada sam osjetio da mi Putin prijeti'

Foto: Kremlin.ru

- Kad ljudi kažu da se Putin promijenio, mogu vam reći da to nije istina. Nije se promijenio. Meni je prijetio na tom sastanku. Stavio me u nižu stolicu kako bi me mogao gledati svisoka - ispričao je Brown o sastanku iz 2006. godine.

Bivšeg britanskog premijera smeta što svijet nije ujedinjen po pitanju sankcija Rusiji nakon vojne agresije na Ukrajinu.

- Svaka čast NATO-u, ali imamo problem. I to na svjetskoj razini. Čak 82 države ne žele podržati sankcije Rusiji za kršenje ljudskih prava, a 150 država diljem svijeta uopće ne želi sankcionirati Rusiju za ovo što radi u Ukrajini - kaže Brown.

Komentara 15

Avatar Svračak
Svračak
10:16 20.06.2022.

Tih 150 država su one koje puštaju svoje ljude da emigriraju u SAD, Kanadu i EU jer ne znaju kako im osigurati normalan standard ili ih politički progone.

Avatar majkuvam
majkuvam
16:11 20.06.2022.

Kada je Putinu uoči rata u Ukrajini stigao Imran Khan dočekao ga je srdačno,blisko i na istoj razini.Sa Englezima postupa tako kako su kroz sva stoljeća zaslužili,ništa neobižno.

Avatar zong
zong
11:24 20.06.2022.

I do sada je šurio, sada se sjetio toga i svih ovih godina je čuvao to u sebi kao tajnu... bla, bla, srać, srać... Ako postoji nešto pokvarenije od amerikanca onda je to zasigurno samo englezer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije