Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi lokalni dužnosnik

Ukrajinci smislili kako Ruse izbaciti iz pogona: 'Pripremili smo jedan dar za fašiste, bolest se masovno proširila'

trešnje
Foto: Večernji list
1/3
17.06.2022.
u 08:56

Fedorov je rekao da su ruski vojnici ukrali urod trešanja od lokalnih farmera kako bi ih navodno izvezli na Krim radi zarade, nesvjesni da su plodovi poprskani kemikalijama

Ukrajinci se na teritorijima koje su okupirale ruske snage navodno koriste svim sredstvima koja su im na raspolaganju da sabotiraju osvajače, uključujući trovanje trešanja, rekao je lokalni dužnosnik. Ivan Fedorov, gradonačelnik Melitopolja u Zaporiškoj oblasti, otkrio je tijekom televizijskog prijenosa da su ukrajinski farmeri uspjeli izbaciti okupatore iz pogona uz pomoć kontaminiranog  voća.

Fedorov je rekao da su ruski vojnici ukrali urod trešanja od lokalnih farmera kako bi ih navodno izvezli na Krim radi zarade, nesvjesni da su plodovi poprskani kemikalijama, javlja New York Post

"Naši farmeri pripremili su još jedan dar za ruske fašiste – svježe tretirane slatke trešnje koje su izazvale masovnu bolest među Rusima koji su ih ukrali farmerima. To je još jedna vrsta partizanskog pokreta, otpora, koji danas postoji na području melitopoljskog okruga. Ne biste trebali ništa ukrasti od nas, sve je to uzgojeno teškim radom naših farmera”, rekao je Fedorov.

Gradonačelnik je tvrdio da je 99 posto ljudi koji su ostali u Melitopolju sada dio pokreta otpora koji cilja na ruske trupe.

Više o ratu u Ukrajini čitajte OVDJE.

Video: Još jedna snimka Putina uzburkala javnost: Što to radi s nogama, je li bolestan?

Ključne riječi

Komentara 54

MI
Milankovic
10:00 17.06.2022.

Kakva glupa prica. 😂😂 zna li neko kolika radna snaga je potrebna da se oberu visnje? Potrebne su i hladnjace. Sada ce neko usred rata time da se bavi.😂😂😂

FE
Fenicia
13:08 17.06.2022.

Jako inteligentno, ne bih volio biti u koži farmera kad ih se Rusi dočepaju.

Avatar Liberian
Liberian
11:53 17.06.2022.

Još jedna priča za dicu. Ne znan ko viruje u ove priče..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije