Zbog stanja u Kazahstanu smanjena očekivanja

Rusi: Diplomacija bi mogla završiti već nakon samo jednog sastanka

10.01.2022.
u 16:55

Nijedna od strana ne očekuje previše od razgovora koji bi trebali donijeti ključne korake za rješenje stanja u Ukrajini

Komentara 13

PL
@ploto@
19:54 10.01.2022.

Čepiga je tupavi robot trol sa IQ 20.On ima u sebi nekoliko rečenica koji stalno ubacuje.Izgleda da Ameri i tu kasne jer je Čepigu davno trebalo nadograditi sa novom verzijom trol programa pa da forumaši bar pomisle da se ne radi o robotu.

PL
@ploto@
19:57 10.01.2022.

“Mi smo Amerikancima na najdetaljniji mogući način predstavili logiku i suštinu naših prijedloga, objasnili zašto je dobivanje pravnih jamstava od NATO-a da se neće širiti apsolutni imperativ, objasnili zašto apsolutno moramo dobiti zakonska jamstva o nerazmještanju udarnih sustava na ruskim granicama i zašto postavljamo pitanje o tome da NATO uglavnom napušta [vojno] materijalni razvoj teritorija država koje su se pridružile savezu nakon 1997.", rekao je Rjabkov.Diplomat je upozorio da su bilo kakvi pokušaji SAD-a i NATO-a da ucjene i zastraše Rusiju na Ukrajinu "neprihvatljivi" iz perspektive Moskve i da neće dati nikakve rezultate. Naglasio je da "igranje vatrom" nije u interesu Washingtona, te da su potrebne "radikalne promjene" u odnosima Rusije i NATO-a.

MP
miroslav.petkovic.7564
17:37 10.01.2022.

Ovdje rekose na TV u Moskvi,nema vise ustupaka gotovo.Trideset godina je bilo dosta popustanja..Moramo se vratit na 1997 god kad ste rekli da se nece sirit na istok.Rekose Ameri se moraju navic na to sto mi hocemo...Kaze Vladi.mi necemo da ih vidimo u bivsim zemljan SSSSR...Jer to je nas dom...Zatim rece nitkom necemo dozvolit da napada na nase bratske zemlje i narode jer ce bit po glavi...Dok sam vam pisa niste vjerovali pricali pricu i gledali puno Holivudske filmove uzivili se..Vidili ste za koliko vremena rusi prebacise u Kazakstan vojsku vojnu opremu.Skoro sto aviona transportni sve skoro u jednom danu cjeli svjet gledao...U Kazakstanu sad je skoro sve mirno nema pljacke silovanja rusenje gradova i sjece glava..Rusi napravise red brzo i zemlje ODBK.Tako su napravili red u Nagorno Karabahu da Rusa nebi Armena tamo sad nebi vise bilo...Sta kazu domaci Amerikanci na sve to Cepiga je glavni knedla u grlu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?