Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuništiva

Zsa Zsa Gabor tulumom sa sto uzvanika proslavila 95. rođendan

zsa zsa
Pixsell
07.02.2012.
u 22:00

U pozivnicama koje je slala gostima prije tuluma, Zsa Zsa se našalila kako je dugo vremena lagala o svojim godinama. - Vrijeme je da otkrijem istinu. Tijekom godina sam ponekad zanemarila godinu, dvije (ili dvadeset), ali ove godine neću.

Iako je zdravlje već duže vrijeme nikako ne služi, Zsa Zsa Gabor odlučila je prirediti veliku zabavu za svoj 95. rođendan koji je proslavila jučer.

Glumica i njen suprug princ Frederic von Anhalt pozvali su stotinu gostiju na slavlje u njihov dom u Los Angelesu, međutim Zsa Zsa se nije mogla pridružiti slavljenicima. Zbog krhkoga zdravlja večer je provela u krevetu, ali njen suprug rekao je da je mogla osjetiti energiju iz druge sobe u kojoj su se uzvanici zabavljali.

- Večeras slavimo život moje supruge - poručio je Frederic te svojoj voljenoj u krevet donio rođendansku čokoladnu tortu.

U pozivnicama koje je slala gostima prije tuluma, Zsa Zsa se našalila kako je dugo vremena lagala o svojim godinama.

- Vrijeme je da otkrijem istinu. Ne mogu više skrivati svoje godine. Tijekom godina sam ponekad zanemarila godinu, dvije (ili dvadeset), ali ove godine neću - pisalo je u pozivnicama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije