Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješan trenutak

DiCaprio vs. Lady Gaga: Pogledajte glumčevu reakciju na dobitnicu nagrade

Zlatni globusi
Foto: Screenshot
1/9
11.01.2016.
u 10:00

Uspješan glumac smiješno je reagirao na dobitnicu Zlatnog globusa

Zlatni globusi okupili su zanimljivu glumačku postavu, a dobitnica nagrade, Lady Gaga potaknula je smiješnu reakciju kod uspješnog glumca.

Pjevačica je očito bila puna dojmova nakon pobjede te nije primijetila da je "okrznula" poznatog glumca. DiCaprio je na to reagirao poprilično smiješno, odmjerivši Gagu.

Neki nagađaju da je njezino ponašanje bilo namjerno jer se glumac prethodno smijao. Vrlo vjerojatno tema razgovora nije bila njezina pobjeda, pogledajte video i prosudite sami: 

 

Pjevačica je na ovogodišnjim Zlatnim globusima dobila priznanje za najbolju izvedbu glumice. Gluma u seriji 'American Horror Story: Hotel', u kojoj je utjelovila lik grofice njen je glumački debi.  

Unatoč reakciji glumca, u emotivnom govoru koncentrirala se na pobjedu i spomenula da je oduvijek htjela biti glumica te da joj ova nagrada izuzetno puno znači. Za ostale kolege sa seta tvrdi da ih smatra svojom obitelji. - Zbog vas sam i ja 'zasjala' - priznala je dobitnica prvog Zlatnog globusa.

>> Zlatni globusi za "The Revenant" i "The Martian"

>> Kada pogledate Povratnika, reći ćete 'vau'

Komentara 5

DO
dommar36
12:12 11.01.2016.

hehe..legenda ...car:-)

Avatar mojrodjo
mojrodjo
17:52 11.01.2016.

udara ovaj di caprio ko u vuk s wall st.

DU
Deleted user
14:22 11.01.2016.

ne znam kaj mu je to "uvalila" u prolazu ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije