Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavno društvo

U novom spotu Tine Vukov glume Jadranka Đokić, Andrej Dojkić i Drag Queen

tina vukov
Foto: Screenshot
1/5
24.02.2015.
u 10:29

Ni ovoga puta publika neće ostati ravnodušna na novi singl mlade i cijenjene glazbenice Tine Vukov

Ni ovoga puta publika neće ostati ravnodušna na novi singl mlade i cijenjene glazbenice Tine Vukov. Nakon pjesme kontroverznog naziva '666' došao je red na pjesmu 'Na rubu'. Tina je i dalje ostala vjerna svom glazbenom izričaju - dark popu, a naglasila je kako joj se pjesma svidjela na prvo slušanje. Dodaje kako ju je pogotovo zaintrigirala sama tema. Kako i sama priznaje, autorski rad Tomislava Gojanovića i Rejhana Okanovića joj strašno odgovara. U njihovim se pjesmama itekako nalazi, a kao osobi koja voli melankoliju još je bliža tekstu, za koji je zaslužna Senka Laginja.

'Jednostavno imam osjećaj kao da sam sama napisala pjesmu', komentirala je Tina. Što se tiče snimanja video broja, i ovog je puta surađivala s Lukom Nižetićem s kojim je radila i na prethodnom singlu '666'.'Jako sam zadovoljna suradnjom s Lukom Nižetićem, imamo ista razmišljanja o umjetnosti. Cijeli koncept je bio njegova ideja i mislim da je opet napravio zanimljiv i kontroverzan spot. Znam da će nekima biti težak, ali to je ok, ne mogu pomiriti sve ukuse.'

Tina je oduvijek bila glazbenica koja se nikad nije podređivala trendovima, uvijek je bila svoja i originalna a o onome što trenutno nudi svojoj publici kaže: 'Glazba koju trenutno radim je dark pop i to je smjer u kojem sam se našla. Sretna sam što mogu pjevati nešto u čemu zbilja uživam.', rekla je Tina Vukov.

Spot i suradnju je komentirao i Luka Nižetić: 'Napraviti video broj za ovako tešku, monumentalnu i zahtjevnu pjesmu, snažne i intrigantne tematike nije bilo lako, no volim ove Tinine posljednje radove, dala mi je potpunu slobodu u kreiranju spota i na tome sam joj zahvalan. Pjesma 'Na rubu' me očarala još u demo verziji. Odmah sam znao da moram raditi i njezin vizualni identitet. Slušajući je na samome početku počele su mi se odmah slagati slike, paralelne priče troje antijunaka, troje mladih ljudi, majka, ovisnik o heroinu i drag queen koji se bore sa životnom bezizlaznošću te se na kraju dovode do ruba samoubojstva. Snimljeno je vrlo mekano i poetično, u kombinaciji crno/bijelo-boja, a glumci Jadranka Đokić, Andrej Dojkić i Filip Stanić su vjerodostojno i s puno emocije oslikali mučno proživljavanje strahova, borbi i previranja likova koje sam zamislio. Ovo je video posljedice, a ne uzroka. Eksplicitnost i snažni kadrovi glumaca i Tine pojačale su samo emociju pjesme koju smo htjeli prenijeti publici.' zaključuje Luka.

>>Tina Vukov vraća se na scenu, novi spot joj režirao Luka Nižetić

>>Tina Vukov: Voljela bih imati dvoje djece, ali daleko sam od osnivanja obitelji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije