Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriza

Tom Gretić: Nismo se razveli već razdvojili

Tom Gretić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
08.12.2014.
u 11:05

Priska je otišla iz Rovinja i isključila mobitel pa od nje nismo dobili komentar

Par koji je u ljubav i brak odvela strast prema kuhanju – Priska Thuring i Tom Gretić – navodno su privremeno razdvojeni.

Brak im se nije raspao, no iznimno talentirana Prisca, chef rovinjskog hotela Lone, Kanađanka švicarskog podrijetla koja je već devet godina u braku s nedvojbenim autoritetom kada je riječ o gastronomiji Tomom Gretićem, otputovala je iz Rovinja gdje par živi i radi.

Priska je, naime, chef u hotelu Lone, a Tom šef hrane i pića u susjednom visokokategorniku Monte Mulini. S obzirom na to da njezini roditelji žive u Kanadi, pretpostavlja se da je otputovala onamo, no informacija o tome kada se i vraća li uopće uvijek nema.

Inače, bračno-chefovski par Priska i Tom su, osim što su izuzetno uspješni i cijenjeni u svom poslu, u kuhinji posve različiti. Onoliko koliko je Tom ekstravagantan i ekscentričan, toliko je Priska precizna, organizirana i maštovita. Oboje su gurmani i zaljubljenici u putovanja, a u svom rovinjskom domu udomili su dvije mačke iako je Tom alergičan na mačju dlaku. Par se upoznao, ispričali su svojedobno za Večernji list, prije desetak i više godina i to dok je Tom vodio kuhinju hotela Doler Grand u Zürichu. Priska je ondje radila kao mlada nada. Ona svijetla i nježna, graciozna i organizirana, a on krupan, tamnoput, glasan, južnjačkog temperamenta, na prvi su pogled izgledali nespojivi.

No, veza koja se uspostavila bila je puno više od poslovne, a par je konačno u Rovinju dobio angažman koji je i jednom i drugom dao ovlasti – ali svakome u svojoj kuhinji.

Priskin je mobitel isključen pa potvrdu priče da u braku više ne cvjetaju ruže nije bilo moguće dobiti, a jedino što je Tom poručio jest da su se privremeno razdvojili te da se nisu razveli.

>>Tom Gretić: U prvoj sezoni nisu se snimale dvije verzije superfinala

>>Otkriveno kolika je razlika u godinama idealna za savršen brak

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:36 08.12.2014.

Dragi ljudi, ne znam nista o vama , osim ovih par rijeci u clanku...znam da su rastave braka u modi, ali ti Tome kao musko...potrudi se , daj jos jednu sansu... Treba pokusati, a rastati se moze uvijek...sjedni na avion i spoji ugodno sa korisnim ... U Canadi je bolja i drugacija vibra pa probaj jos jednom. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije