Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednje poniženje

Šokantne fotografije Angeline Jolie potpuno će posramiti Pitta

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
03.07.2014.
u 08:17

Američki tabloid National Enquirer dokopao se fotografija Angeline Jolie na heroinu i to stavio na svoju naslovnicu

Iako je danas poznata humanitarka, brižna majka i supruga, Angelina Jolie u prošlosti borila se s mnogim demonima. Nije nepoznato da je slavna glumica eksperimentirala s drogama, a sada se američki tabloid National Enquirer dokopao fotografija Angeline Jolie na heroinu i to stavio na svoju naslovnicu.

- Ovo će biti posljednje poniženje za Brada - a mogao bi otkazati i vjenčanje - komentirao je fotografije izvor blizak paru.

Riječ je o fotografijama s kraja '90-ih koje je tabloidu prodao tadašnji Angelinin diler. Kaže kako joj je prodavao heroin i kokain te kako mu je pričala o svojim razuzdanim seksualnim eskapadama, što bi moglo posramiti Pitta.

>>Pogledajte kako je Angelina Jolie izgledala na početku karijere

Komentara 8

JA
james49
09:21 03.07.2014.

Kakav stav zauzeti prema osobi koja je napravila i prodala te fotke? Nije mu dosta što se bavi trgovinom droge. Još i objavljuje slike svojih klijenata. Ove slike su vjerojatno i prodane jer je pala prodaja.

CE
cenzura
13:17 03.07.2014.

Ako je Brad Pitt ostavi neka nikaj ne brine! Imamo mi njenog obožavatelja Predraga - punjenu pticu- Matića koji će odma uskoćit na njegovo mijesto!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:50 03.07.2014.

Bas me zanima kako napraviti fotografiju nekoga "na heroinu". Znam da se tako govori na ulici, ali ovo su novine, I ocekuju se "pismeni " clanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije