Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna!

'Severina je najljepša žena na Balkanu!'

severina
Foto: Facebook
1/5
16.10.2014.
u 18:13

Severina ne staje. Nakon što je provela nekoliko dana sa sinom u Parizu, vratila se u Zagreb, objavila svoj rokovnik te se bacila na snimanje novog spota

Severina ne staje. Nakon što je provela nekoliko dana sa sinom u Parizu, vratila se u Zagreb, objavila svoj rokovnik te se bacila na snimanje novog spota.

Spot za pjesmu "More tuge" uskoro će ugledati svjetlo dana. Singl je snimila sa Sašom Matićem.

Na svom je Facebooku objavila fotografiju sa snimanja, a na njoj je zablistala. Prekrasna pjevačica očarala je fanove. – Ona je najljepša žena na Balkanu, glasio je jedan od komentara na seksi Severinu. Ne možemo nego složiti se!

 

>>Seve osmislila i ocrtala svoj ženski rokovnik

>>Bivša Milanova djevojka pjevala Severinu u talent showu

Ključne riječi

Komentara 22

TR
traflu
18:29 16.10.2014.

Dokle ćete već pisati o njoj.Kako vam ne dosadi.Netko je rekao daje ona najljepša na Balkanu.Bolesno!!!!!!

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:22 16.10.2014.

Ha, ha, ha ;)

SI
simeeee
18:38 16.10.2014.

Što ona nije u Beogradu, pa njezini danas održavaju paradu i putin im dolazi...Seve, Putin ti ima para po tvojoj mjere, vridi probati, sto kazes!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije