Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postala dizajnerica

Seve osmislila i ocrtala svoj ženski rokovnik

14.10.2014., Zagreb - Poznati na Prewoll Fashion.hr modnoj reviji. Severina, Marijana Batinic. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/8
16.10.2014.
u 17:45

Reviju omiljene joj dizajnerice nije propustila ni Severina koja je baš uoči dolaska na događaj dobila prvi primjerak ženskog rokovnika koji je dizajnirala, a na čijoj su naslovnici nacrtani ona i njezin sin Aleksandar

Reviju omiljene joj dizajnerice nije propustila ni Severina koja je baš uoči dolaska na događaj dobila prvi primjerak ženskog rokovnika koji je dizajnirala, a na čijoj su naslovnici nacrtani ona i njezin sin Aleksandar.

– Ovo je hrvatski proizvod koji će se, kažu mi, prodavati u većini zemalja Europe. Ja sam pokušala crtati, ali kako sam u tome loša, što se i vidi jer izgleda kao da je u pitanju dječji rad, pomogla mi ga je modificirati jedna talentirana djevojka – kaže Severina i nastavlja: Sve je onako kako sam zamislila da treba izgledati, a na unutrašnjosti stranica su citati pametnih ljudi kroz povijest koji su mi dragi i koje sam ja izabrala.

Taj prvi primjerak darovala je trudnoj voditeljici Marijani Batinić pa će se, kada se rodi, u ogledalcu na prvoj stranici rokovnika ogledati djevojčica koju nosi. – Divan je! – vrisnula je dobro raspoložena Marijana i dodala: – Sretna sam što stiže curica, ali nadam se da neću biti majka opterećena dječjom modom. Osjećam se super, malo nakupljam vodu, ali još nisam kupila ništa za dječju sobu.

Foto: Saša Danilović

>>Severina pokazala vrlo dubok dekolte uz pozdrave

>>Severina oduševila sina Aleksandra izletom u Disneyland

Komentara 4

SI
simeeee
18:41 16.10.2014.

Sto nije ona danas u Beogradu, pa njezini paradu održavaju...čudo da nije tamo pa da pokuša zbariti Putina, on ima love po njemom ukusu

SE
sestrićna
22:40 16.10.2014.

beograd je premal za nju i njezinu seku pa je ona otišla...

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:22 16.10.2014.

Ha, ha, ha ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije