Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srčani udar?

Poznata glumica Maja Petrin preminula u 42. godini

maja petrin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
1/8
05.03.2014.
u 07:37

Poznata kazališna i televizijska glumica Maja Petrin umrla je u 42. godini...

Domaći glumački svijet i širu javnost pogodila je vijest da je u utorak u 42. godini preminula glumica Maja Petrin. Točan uzrok smrti zasad se ne zna. U njezinu matičnom kazalištu, Zagrebačkom kazalištu lutaka, kažu da ne znaju točne informacije te da samo znaju da je riječ o iznenadnoj smrti. Ipak, priča se da je Maja, majka 17-godišnje Petre, preminula od posljedica srčanog udara. Glumica je dulje vrijeme imala problema sa srcem, navodno čak i urođenu manu, a prije pet godina je već doživjela infarkt, no nakon toga vratila se na kazališne daske.

U ZKL-u kažu da je glumica u zadnje vrijeme igrala manje nego inače jer je imala teškoća sa zdravljem, ali nije bila na bolovanju. Šokirano osoblje kazališta za subotu u 12 sati priprema komemoraciju koja će se održati u njihovim prostorima. Jedna od Majinih kolegica bila je i Vera Zima koju je vijest o smrti drage kolegice potpuno izbezumila.

Grozno mi je. Igrala sam u utorak navečer predstavu u kazalištu, nisam imala pojma što se događa. S Majom sam često nakon predstava znala otići na kavu, ali već je dugo nisam vidjela. Sad mi samo ostaje lijepo sjećanje na nju – ispričala je shrvana Vera. Danira Gović igrala je s Majom u RTL-ovoj seriji “Zabranjena ljubav” po kojoj ju je naša publika najviše i pamtila.

Kazališna i televizijska karijera

Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. u Zagrebu, a 1993. godine upisala je glumu na ADU. Ostvarila je uloge u brojnim kazalištima, Histrionima, Kerempuhu, HNK te Maloj sceni. Godine 2000. postala je članicom ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka. Usto, gradila je i televizijsku emisiju u filmu "Zvjezdana prašina" te serijama "Obiteljska stvar", "Susreti nezgodne vrste", "Naša kućica, naša slobodica", "Villa Maria", "Zabranjena ljubav", "Ponos Ratkajevih", "Zakon ljubavi", "Hitna 94", "Pod sretnom zvijezdom", "Stipe u gostima". Iza sebe je ostavila 17-godišnju kćer Petru te ožalošćenu obitelj i prijatelje.

Foto: Instagram

>>Glumica Maja Petrin u 37. godini imala infarkt i "pala na postelju"

>>Nakon srčanog udara, glumica Maja Petrin sutra izlazi iz bolnice

>>Maji Petrin liječnici spasili život u posljednjem trenutku

>>Ponovno mi je darovan život pa ću rođendan slaviti 15. listopada

Ključne riječi

Komentara 10

RT
Rollo.Tomasi
08:44 05.03.2014.

Koja tragedija. Tako mlada žena u naponu snage...

Avatar zampzmija
zampzmija
08:56 05.03.2014.

Žalosno,sućut obitelji !

SE
sestrićna
10:47 05.03.2014.

samo još jedan dokaz koliko je ljudski život ranjiv i nepredvidiv..i zato svi oni koji umišljaju da su bogovi neka se spustu na zemlju..sućut...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije