Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana obitelj i kolege

Održano bdijenje za tragično preminulog Philipa Seymoura Hoffmana

philip seymour
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
07.02.2014.
u 18:03

Bdijenje u pogrebnom poduzeću Frank E. Campbell na aveniji Madison u New Yorku organizirala ga je Mimi O'Donnell, s kojom je Hoffman bio u vezi 15 godina. Imali su troje djece

Obitelj i prijatelji odali su posljednju počast Philipu Seymouru Hoffmannu. Bdijenje u pogrebnom poduzeću Frank E. Campbell na aveniji Madison u New Yorku organizirala je Mimi O'Donnell, s kojom je Hoffman bio u vezi 15 godina. Imali su troje djece. Mimi je bila neutješna, a na bdijenje je išla noseći u naručju petogodišnju kćer Willu.

Sedmogodišnja Tallulah i desetogodišnji Cooper stajali su uz majku. Neutješna je bila Hoffmanova majka Marilyn O'Connor, s kojom je glumac bio jako povezan. Na bdijenju se okupio veliki broj Hoffmanovih kolega. Meryl Streep, Cate Blanchett, Billy Crudup, Justin Theroux, Amy Adams, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Ethan Hawke, Diane Sawyer, Mike Nichols i Ben Stiller samo su neki od prijatelja koji su se pozdravili od glumca posljednji put.

Na bdijenju je bio i scenarist David Bar Katz, koji je Hoffmana i našao mrtvog. Na sprovodu će, pak, biti članovi najuže Hoffmanove obitelji te njegovi prijatelji. Preminuo je uslijed predoziranja heroinom, a prije toga bio je čist 23 godine. Glumac se prošle godine prijavio i u kliniku za odvikavanje, nakon što se ponovno navukao na heroin. Nažalost, boravak u klinici nije mu pomogao te je završio tragično.

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

Komentara 1

SO
soso
07:37 08.02.2014.

nije tragicno preminuli nego se narkic predozirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije