Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi manekenka

Nina Morić prepustila se strastima sa suprugom

Nina Morić i dečko (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
15.08.2013.
u 13:48

Nina Morić i ovog ljeta boravi na našoj obali. Seksi manekenka ove godine odmara se sa suprugom Maxom Dossijem u Dubrovniku.

Nina Morić i ovog ljeta boravi na našoj obali. Seksi manekenka ove godine odmara se sa suprugom Maxom Dossijem u Dubrovniku. Zgodni par boravi u Radissonu u Dubrovačkim vrtovima sunca u Orašcu. Tijekom romantične šetnje par se prepustio strastima i vatrenim zagrljajima. Sunce i more očito su probudili strast u paru. Nina je, osim ljubljenjem i romantikom s dečkom, pažnju privukla svojim dugim, vitkim nogama.

Max i Nina upoznali su se odavno, a u braku su odnedavno. Nina je za talijanske medije otkrila da su se vjenčali u Kambodži. - Imali smo budistički ritual. U životu možeš pogriješiti tisuću puta, ali postoji onaj jedan put u kojem izbjegavaš greške iz prošlosti. Massimiliano me osvojio svojom inteligencijom i dušom, rekla je Morić za talijanske medije.

>>Nina Morić objasnila zašto njen sin u zatvoru ne posjećuje oca

Ključne riječi

Komentara 1

ME
melinda
21:26 25.01.2014.

posteno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije