Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ja nisam protiv"

Nina Morić objasnila zašto njen sin u zatvoru ne posjećuje oca

nina
Pixsell
14.05.2013.
u 16:00

Manekenku su mnogi prozvali glavnim krivcem što se tata i sin ne viđaju. Fabrizio Corona je u zatvoru, a sin ga ne viđa.

Nina Morić otkrila je talijanskom magazinu Chi zašto njezin sin Carlos ne posjećuje u zatvoru oca Fabrizija Coronu. Budući da su bivšu manekenku mnogi prozvali i u njoj našli glavnog krivca što Carlos ne viđa oca, odučila se i ona oglasiti.

– Carlosovi posjeti ocu u zatvor, čak i njihove eventualne telefonske pozive, treba odobriti psiholog kojeg je odabrao sud, ne ja. A u privatnost razgovora između specijalista i dječaka od deset godina ne mogu ulaziti. Ono što mogu reći jest da nisam protiv njihovih susreta, no ne želim da cijela ova situacija naškodi mom sinu i prouzroči mu traume – izjavila je Nina.

Da podsjetimo, Corona se predao početkom godine policiji u Lisabonu. Morat će odležati sedam godina i deset mjeseci kazne zbog ucjene i iznude novca. Predao se plačući, a od policije se nevješto skrivao četiri dana.

>>Paparazzo i ucjenjivač Fabrizio Corona uhićen u Lisabonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije