Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba i dalje traje

Nina Morić pokušala samoubojstvo jer joj bivši suprug pokušava oduzeti skrbništvo nad sinom?

nina morić
Foto: Instagram
1/6
23.04.2015.
u 07:37

Doživjela je šok kada je saznala da sud u Milanu razmatra mogućnost da Carlosa preda Francescu Coroni, starijem bratu spomenutog Fabrizija

Talijanski mediji raspisali su se o razlozima navodnog pokušaja samoubojstva Nine Morić. Iako manekenka tvrdi da je pala i udarila glavom, mediji su neumoljivi te tvrde da je pokušala samoubojstvo u očaju – jer bi joj sud u Milanu mogao uzeti skrbništvo nad 13-godišnjim sinom Carlosom Mariom.

Naime, iako je njezin bivši suprug Fabrizio Corona u zatvoru, Nina s njim i dalje vodi žestoku borbu za sina. Doživjela je šok kada je saznala da sud u Milanu razmatra mogućnost da Carlosa preda Francescu Coroni, starijem bratu spomenutog Fabrizija, piše talijanska Panorama.

Nina je u trenucima očaja stoga odlučila presuditi sama sebi. Danas se kaje i želi dati sve od sebe da zadrži svog sina Carlosa. Navodno je prekinula i donedavnu vezu s Luigijem Mariom Favolosom, koji je medijima potvrdio da je pokušala samoubojstvo. Nina navodno nije mogla prijeći preko njegova čina.

>>Nina Morić demantirala napise o pokušaju samoubojstva: 'Pala sam i udarila glavom'

>>Nina Morić ponovno pokušala samoubojstvo!

Komentara 8

VV
Vrazje Vjestice
08:55 23.04.2015.

i sada si još i povećala šanse da ga izgubiš, pa koji sud će dodijeliti dijete suicidalnoj materi?

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:25 23.04.2015.

davno je ova prošvikala....

MA
matador007
09:19 23.04.2015.

Žena ima problema,to je svima očito.Ali meni su veći problem mediji,koji su nju i njoj slične izdizali i isticali kao primjer uspjeha,poznata manekenka,možeš si samo misliti!?Prodavati se mogla i tu,to što je otišla u Italiju,ne mijenja činjenicu da je "ono što ne smijem napisati".A kad je već imala dijete,onda se za njega trebala i brinuti,legalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije