Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predmet sprdnje

Ljepuškasti mladac namontiran na mišiće nije ni sjena svojih prethodnika

Calvin Klein
Foto: Calvin Klein
1/4
09.01.2015.
u 12:08

Mladi pjevač Justin Bieber (20) postao zaštitno lice donjeg rublja kultnog brenda Calvina Kleina

Zločesti dečko pop-glazbe novo je zaštitno lice donjeg rublja Calvina Kleina. Baš ništa čega se Justin Bieber (20) takne ne može proći bez skandala, a tako je i s tom kampanjom.

Ljepuškasti mladac, uskokodakala se javnost, kao da je namontiran na mišićavo tijelo prekriveno tetovažama. Je li riječ o montaži, sasvim je svejedno. Bieber nije ni sjena svojim prethodnicima koji su CK rublje proslavili i učinili planetarno popularnim. U sjećanje su nam se urezali Marky Mark (Mark Wahlberg) koji je za brend pozirao s Kate Moss, nogometaš Freddie Ljungberg i glumac Jamie Dornan koji mnogo autentičnije od Biebera utjelovljuju promišljen stav brenda.

Kritika na stranu, mlađahni pjevač ima svoje poklonike koji su društvene mreže zasuli pohvalnim komentarima i možda je upravo u tome najveći problem kampanje.

Nekako sumnjamo da će si zaluđene tinejdžerice i djevojčice moći priuštiti koji par gaćica koje Bieber reklamira, a teško da će pjevač na kupnju privući muškarce kojima je proizvod naposljetku i namijenjen.

>>Snimila seksi kampanju s Bieberom pa joj prijete smrću

Komentara 2

QW
qwas33333
16:15 09.01.2015.

bastin džiber je baš supač.

GU
Gumba017
19:13 09.01.2015.

Opalija bi mu trisku da ga vidin na cesti. Isto tako i novinaru koji ovo prenosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije