Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ubit ću te, ne šalim se'

Snimila seksi kampanju s Bieberom pa joj prijete smrću

justin bieber
Foto: Screenshot
1/2
08.01.2015.
u 18:25

Lara Stone i Justin Bieber snimili su seksi kampanju za Calvina Kleina. Supermodel i mladi pjevač pozirali su u trapericama i donjem rublju, a Lara se uz Justina izvijala u toplesu

Lara Stone i Justin Bieber snimili su seksi kampanju za Calvin Klein. Supermodel i mladi pjevač pozirali su u trapericama i donjem rublju, a Lara se uz Justina izvijala u toplesu.

Iako se tome ne bismo nadali, Justinove obožavateljice raspametile su se i počele prijetiti smrću lijepoj, i inače udanoj, manekenki. – Ubit ću tu djevojku – napisala je jedna korisnica Twittera, dok je druga nadodala: – Mrzim tu ku..,  takni Justina još jednom i ubit ću te, ne šalim se.

Lara je sve prijetnje zanemarila te nastavila sa svojim životom. Inače, radi se o 31-godišnjoj Nizozemki udanoj za britanskog komičara Davida Walliamsa, a zajedno imaju i dijete.

>>20-godišnji pjevač pohvalio se (pre)luksuznim božićnim poklonom

>>Justin Bieber opet je naljutio policajce

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrxxx111
10:29 09.01.2015.

vjerojatno joj PETA prijeti zbog iskoristavanja zivotinja u spotu. u ovom slucaju konja

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:04 09.01.2015.

U toplessu? Pa cijelo vrijeme ima jaknu. U ostalom, moze se biti samo topless, ni u kom slucaju "u toplessu". No to je vec druga prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije