Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije 'otmjena' destinacija

Kim Kardashian razočarana jer ju je Kanye odveo u Irsku

Kim Kardashian
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/8
02.06.2014.
u 09:25

Ne samo da su preskočili turističke atrakcije, već je par proveo cijelo poslijepodne vozeći bicikl po blatnjavim i teškim stazama

Tijekom medenog mjeseca u Pragu, Kim i Kanye nisu se odvajali jedno od drugog.

No, mediji nagađaju da su ipak nastupili određeni problemi jer je starleta u nedjelju viđena u New Yorku - sama! Kanye bi trebao u četvrtak biti u Austinu u Teksasu pa su nastupila nagađanja zašto je par već sada razdvojen. Izvori bliski paru otkrili su da su Kim i Kanye imali problema u Irskoj gdje su boravili prije no što su stigli u Prag, piše Daily Mail.

Kim je bila razočarana idejom da dio svog medenog mjeseca provede u kišnoj Irskoj. Ona je priželjkivala neku glamurozniju destinaciju koja bi se poklapala s njihovim talijanskim vjenčanjem. Pet dana u Irskoj bilo joj je teško izdržati pa je molila supruga da skrate taj boravak i preskoče i planirani jednodnevni izlet u Dublin.

- Već sam vidjela Dublin. Možemo li se vratiti na kontinent?, navodno je Kim zatražila svog supruga, otkrivaju izvori.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Kim se "zaljubila" u Irsku 2012. godine, a Kanye je htio biti romantičan i odvesti je ponovno u zemlju u kojoj su na medenom mjesecu bili i njena majka Kris Jenner i Bruce Jenner 1991. godine. No, tu "romantičnu gestu" Kim nije doživjela romantično. Za to je očito kriv njen suprug koji nije znao odabrati pravo mjesto u Irskoj te je svoju novopečenu suprugu odveo u tmurni Portlaoise.

"Ne samo da su preskočili turističke atrakcije, već je par proveo cijelo poslijepodne vozeći bicikl po blatnjavim i teškim stazama. Taj put nikako nije mogao biti romantičan, ne s dva asistenta i još dva tjelohranitelja koji su ih pratili u stopu", otkrio je izvor.

Kimina vizija dobrog provoda je da se lijepo uredi za večernji izlazak u restoran i obilazak otmjenih butika. Nije ona za odmor u prirodi, dodao je izvor pojašnjavajući zašto je Kim tražila Kanyea da skrate boravak u Irskoj i dan ranije odu u Prag.

>>Kim Kardashian dobit će tri milijuna funti za dijete koje rodi Kanyeu!

>>Vrhunac kiča i neukusa: Zlatni zahodi i 'Batman' na svadbi Kim i Kanyea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije