Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predbračni ugovor

Kim Kardashian dobit će tri milijuna funti za dijete koje rodi Kanyeu!

kim kardashian
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
27.05.2014.
u 09:05

Kim Kardashian i Kanye West potpisali su predbračni ugovor, a u medije lagano cure detalji istog...

Kim Kardashian i Kanye West potpisali su predbračni ugovor, a u medije lagano cure detalji istog. U nevjerojatnom predbračnom ugovoru, očito je kako Kanye plaća Kim za rađanje djece, ostanak s njim u braku. Pokriveno je i područje prijevare. Ako Kim prevari Kanyea u sljedeće tri godine, neće dobiti ni dio njegova bogatstva.

Ako pak izdrži toliko u braku, dobit će nešto manje od 600 tisuća eura za svaku zajedničku godinu. Za svako rođeno dijete, Kim će dobiti tri milijuna funti. Ako Kanye prevari Kim, morat će joj isplatiti odštetu od šest milijuna funti. Njihov predbračni ugovor vrijedi 82,8 milijuna funti.

Foto: Instagram/Giancarlo Giammetti

>>Kim Kardashian i Kanye West službeno vjenčani

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:25 27.05.2014.

znači prvo je dobio besplatno, a svako novo će platiti...a kužim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije