Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gosti otkrili

Vrhunac kiča i neukusa: Zlatni zahodi i 'Batman' na svadbi Kim i Kanyea

kim kardashian
Foto: Twitter
1/7
30.05.2014.
u 10:41

Zlatni zahodi bili su vrhunac kiča na svadbi Kim Kardashian i Kanyea Westa...

Zlatni zahodi bili su vrhunac kiča na svadbi Kim Kardashian i Kanyea Westa. Da će pretjerati, znali su svi, no priča koju je donio New York Post zaista je izvan svih očekivanja. Izvor je otkrio da se par vjenčao na grebenu Forti di Belvedere. Par se nije htio vjenčati u dvorcu, već su za ceremoniju odabrali nepristupačni dio grebena. Stoga su unajmili dizalicu koja je prenosila svaki predmet, a zatim i gosta na vrh grebena visokog 70 metara. Uz kristal, porculan i srebro, pokazatelj kiča bile su ogromne zlatne kutije u kojima su bili zahodi. Raskošna verzija kemijskih toaleta ometala je gostima pogled na nebo iznad Firence.

Gost sa svadbe izjavio je da je umirao od smijeha kada je pogledao zlatne zahode. Pretjerali su i s uputama za raspored sjedenja. Umjesto ceduljica, odlučili su se na mramor u koji su uklesali ime svakog uzvanika. No, planeri svadbe nekima su imena pogrešno slovkali pa je došlo do prave pomutnje te su samo Kim i Kanye sjedili ondje gdje su trebali. Osim toga, Kanye se u zadnji čas predomislio rekavši da ne želi rotirajuće reflektore na svadbi. Prepilio je i bar pokraj kojeg su uzvanici trebali piti. Nije mu se sviđao pa je sat vremena prije svadbe počeo psovati i stol piliti napola. Nije bio zadovoljan ni zvučnicima pa se glazba puštala s iPada. Razglas, inače najbolji u Europi, bio mu je ružan, nisu mu se svidjeli zvučnici. Kanye je htio nevidljive zvučnike. Optužio je potom Talijane da se ne razumiju u minimalizam.

Kimye su izmučili uzvanike i prvim plesom. Plesali su na čak pet pjesama koje je izvodio John Legend na mramornom klaviru. Kanye je nakon toga održao govor koji je trajao 45 minuta. Goste je iritirao i Jaden Smith, koji je na svadbu došao odjeven kao Batman. Jurio je između stolova te razbijao čaše i tanjure. Kim je kasnila 25 minuta pa su se gosti napili dok su je čekali. Ni ona nije bila zadovoljna kako je reflektor obasjava pa je otrčala do električara i počupala kablove. Nisu se iskazali ni ponašanjem prema Andrei Bocelliju, koji je pjevao dok je Kim dolazila prema oltaru. Nakon vjenčanja nije imao gdje sjesti, nisu mu dali ni čašu vode, već je nakon izvedbe autom otpremljen doma. Iako Beyonce i Jay Z nisu stigli na svadbu, Jay je poslao pompozan dar. Kanye je od njega dobio bocu šampanjca Chianti, optočenu zlatom. Umjesto čepa, boca je zatvorena golemim dijamantom.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Kim Kardashian dobit će tri milijuna funti za dijete koje rodi Kanyeu!

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
12:30 30.05.2014.

kad žena skine štikle od nje ostane samo guzica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije