Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova linija

Khloe Kardashian ima seksi stražnjicu zahvaljujući ovoj vježbi

Khloe Kardashian
Foto: Instagram/Khloe Kardashian
1/4
27.03.2017.
u 13:10

Reality zvijezda izgubila je 20 kilograma posebnim režimom prehrane i vježbanjem

Khloe Kardashian dugo vremena se borila s viškom kilograma i nije bila zadovoljna svojim izgledom, a sada je ponosna na svoju liniju. 

Poseban režim prehrane i svakodnevno vježbanje zaslužni su što je Khloe skinula skoro 20 kilograma viška. Obožavateljice su joj najviše zavidjele na tome kako je s gubitkom kilograma dobila i seksi stražnjicu, pa je zvijezda reality showa otkrila tajnu vježbu kojom je došla do savršenog rezultata.

- Naslonite se leđima na zid i zamislite da sjedite na nevidljivoj stolici, a stopala neka vam mu budu oslonac. U rukama pri tom držite utege i pritisnite ih o natkoljenice, a u tom položaju ostanite za početak barem petnaestak sekundi. Kasnije ćete moći izdržati i preko jedne minute - savjetuje Khloe, a prenosi stylecaster.com.

 

 

 

Good American 💙 y'all are funny. Always remember, Happy hoes ain't hatin and hatin hoes ain't happy!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

>>Ima tek 19 godina, zarađuje milijune i upravo se počastila četvrtom vilom

>>Suradnik sestara Kardashian otkrio koliko zarade na Instagramu, svote će vas iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije