Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza zarada

Suradnik sestara Kardashian otkrio koliko zarade na Instagramu, svote će vas iznenaditi

Sestre Kardashian
Foto: PA/Pixsell, Instagram
1/5
17.03.2017.
u 12:25

Najviše zarađuje Kim, ona za reklamiranje nekog proizvoda na svom Instagramu zaradi pola milijuna dolara jer ima najviše pratitelja na ovoj društvenoj mreži.

Društvene mreže već dugo su jedan od izvora zarade poznatim osobama, a to na najbolji način iskorištavaju sestre Kardashian koje zahvaljujući objavama na Instagramu zarađuju vrtoglave iznose.

Michael Heller osoba je zadužena za poslove sestara Kardashian na društvenim mrežama i za US Weekly otkrio je koliko zvijezde reality showa "The Kardashians" zarađuju po objavi na društvenim mrežama. 

Heller kaže kako pojedini brend mora platiti pola milijuna dolara ako želi da ih Kim Kardashian predstavi na svom Instagramu, a ta cijena je tako visoka jer Kim ima najviše pratitelja na Instagramu, čak 94.8 milijuna.

Njezine sestre imaju manji broj pratitelja i zato zarađuju manje. Khloe i Kourtney za oglašavanje nekog brenda na Instagramu zarade 250 tisuća dolara jer nemaju tako veliku vojsku obožavatelja.

Khloe na ovoj društvenoj mreži prati 64.1 milijuna, a Kourtney 54.3 milijuna.

Sestre Kardashian ne pristaju promovirati bilo kakav proizvod, kaže Heller i dodaje kako na društvenim mrežama reklamiraju samo ono što se uklapa u njihov način života. 

>>Kim Kardashian plače u najavi svog showa: 'Cijela moja karijera o tome je kako sam ranjiva'​

>>Nova provokacija Lidije Bačić: 'Spavaš li mirno Kim Kardashian'?​

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije