Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarmantni glazbenik

Ivan Zak šarmirao RTL-ove voditeljice: 'Nisam se služio trikovima!'

ivan zak
Foto: RTL
1/2
05.02.2016.
u 13:59

Edita Misirić, Doris Pinčić Rogoznica, Antonija Stupar Jurkin, Ines Čović Pavišić i Ana Brdarić Boljat su se morale dobro koncentrirati kada su se našle nasuprot petorke „autora“ koje je predvodio Ivan Zak

Šarmu markantnog pjevača Ivana Zaka može odoljeti malo koja dama, stoga ni ne čudi da su na njegov osmjeh pale i RTL-ove voditeljice. No je li ih uspio toliko dekoncentrirati da im je izmakla pobjeda u kvizu „Pet na pet“, otkrit ćete sljedeći tjedan.

Upravo tada se prikazuje drugi „humanitarni“ tjedan popularnog kviza u kojem se u pogađanju pojmova natječu glumci, glazbenici, modni kreatori, voditelji i brojne poznate face iz hrvatskog javnog života. Edita Misirić, Doris Pinčić Rogoznica, Antonija Stupar Jurkin, Ines Čović Pavišić i Ana Brdarić Boljat su se morale dobro koncentrirati kada su se našle nasuprot petorke „autora“ koje je predvodio Ivan Zak.

-Nisam se namjerno služio tim trikovima, no jesam li to učinio nesvjesno, ne znam. Odgovor zna protivnička ekipa. No ukoliko je potrebno, spreman sam preuzeti odgovornost- kazao je kroz smijeh Ivan Zak. -Sam sebe ne doživljavam kao zavodnika- dodao je Ivan kojem je ovo bi prvi nastup u kvizu.

-Prvi puta sam sudjelovao u nekom kvizu. Sviđa mi se format “Pet na pet”, zabavan je i siguran sam da se gledatelji uz njega dobro opuste i nasmiju. Atmosfera u studiju je bila odlična, svi su bili dobro raspoloženi i pozitivni. Tremu nisam imao možda zato što sam bio u timu sa svojim kolegam- kazao je Zak.

Kakav je bio bodovni ishod kviza i koja je dama prva zaplesala kako je Zak zapjevao, doznajte sljedeći tjedan u kvizu „Pet na pet“.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

>>Prije dva dana objavili smo radne fotke s foto shootinga s Ivanom Zakom, a evo i rezultata!

>>Proveli smo jedan dan na snimanju s Ivanom Zakom

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:33 05.02.2016.

bok ivane zače , bok i tebi čače norisče :-)

KR
krutiii
14:40 05.02.2016.

KAJ GOD

GR
grodar
13:52 06.02.2016.

Pa koga taj moze sarmirati? Nisam vidio odvratnijeg pjevaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije