Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni pjevač

Prije dva dana objavili smo radne fotke s foto shootinga s Ivanom Zakom, a evo i rezultata!

Ivan Zak
Foto: Tomislav Smoljanović
1/6
24.01.2016.
u 13:59

Iza Ivana Zaka je jedna vrlo uspješna godina u kojoj je izdao dva uspješna albuma, "pokupio" tri vrijedna priznanja i održao veliki broj koncerata od kojih će sigurno pamtiti onaj u Ljubljani i Koprivnici, gdje je okupio više od 10.000 ljudi.

Prije dva dana bili smo na snimanju sa jednim od najpopularnijih hrvatskih pop pjevača Ivanom Zakom, a sada vam objavljujemo i fotografije fotografa Tomislava Smoljanovića snimljene tom prilikom. 

Iza Ivana Zaka je jedna vrlo uspješna godina u kojoj je izdao dva uspješna albuma, "pokupio" tri vrijedna priznanja i održao veliki broj koncerata od kojih će sigurno pamtiti onaj u Ljubljani i Koprivnici, gdje je okupio više od 10.000 ljudi. 

Ali za Ivana nema predaha ni u novoj godini – upravo završava studio, dogovara nove suradnje s drugim izvođačima, ulazi u nove projekte, a ni koncerata ne manjka.

Sve je to začinio novim stylingom za koji su se pobrinuli stilistica Renata Grčić i fotograf Tomislav Smoljanović.

>>Proveli smo jedan dan na snimanju s Ivanom Zakom

>>Ivan Zak zagrijao Koprivnicu

Komentara 8

ON
onle79
14:37 24.01.2016.

luena 01 nije on nikakav pjevač, još manje umjetnik, jeftina zabava za jeftine mozgove.

VT
volim_te
20:57 24.01.2016.

Znam da svatko ima pravo na svoje misljenje i da svi imaju razliciti ukus al ne morate zato pljuvat po covjeku zato kaj skupi prek pet milijuna pregleda...

MR
mrki69tua
09:54 25.01.2016.

Ako Maja Šuput, Nives Celzijus, Ivana Kovač i takvi(e) imaju svoje mjesto na estradi, onda ne vidim razloga kako Ivan Zak ne bi imao svoj prostor i publiku, dapače. A što se tiće zgodnoće i ljepote, to je u očimaa promatrača i svatko bi trebao suditi po viđenom u živo, a ne preko fotografije, jel evo M. Grubnić putuje po svijetu, a stoji u ZG ispred ekrana i igra se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije