Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova godina – novi styling

Proveli smo jedan dan na snimanju s Ivanom Zakom

Ivan Zak
Foto: PR FOTO
1/8
22.01.2016.
u 10:50

Upravo završava studio, dogovara nove suradnje s drugim izvođačima, ulazi u nove projekte, a ni koncerata ne manjka

Protekla godina ostat će u lijepom sjećanju jednom od najpopularnijih hrvatskih pop pjevača, Ivanu Zaku. Dva uspješna albuma, tri vrijedna priznanja, pregršt koncerata od kojih će sigurno pamtiti onaj u Ljubljani i Koprivnici, gdje je okupio više od 10.000 ljudi – sve su to stvari za pamćenje. 

Ali za Ivana nema predaha ni u novoj godini – upravo završava studio, dogovara nove suradnje s drugim izvođačima, ulazi u nove projekte, a ni koncerata ne manjka. Sve je to začinio novim stylingom za koji su se pobrinuli stilistica Renata Grčić i fotograf Tomislav Smoljanović.

Proveli smo s njima jedan dan na snimanju, a da Ivan doista izvrsno izgleda u novom ruhu, uvjerite se sami u našoj galeriji.

>> FOTO Ivan Zak zagrijao Koprivnicu

Ključne riječi

Komentara 1

GR
grodar
11:09 22.01.2016.

Svaka vam cast. Pa to treba izdrzat. Recite jel se nasmijao koji put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije