Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite datume

Stiže 'Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata'!

hladno pivo
Foto: PR FOTO
1/2
19.06.2015.
u 12:13

Ovaj koncert bit će dio turneje Hladnog piva koja, po našim pretpostavkama, ujedno nosi i najdulji naziv jedne turneje uopće – "Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata"

Bend Hladno pivo, jedan od najvećih rock bendova u regiji, konačno je objavio datum zagrebačkog koncerta i najavio ostale gradove u sklopu turneje! Iako su planovi bili drugačiji i zagrebački koncert je u počecima planiran početkom sljedeće godine, zbog velikog pritiska i svakodnevnih upita, odluka je pala – Hladno pivo stiže na Šalatu u subotu, 19.9.2015.!

Sa samim zadnjim danima ljeta, kad će Zagreb dolaziti k sebi od ljetnih mjeseci a stanovnici polako shvaćati da je jesen blizu, Hladno pivo dolazi razdrmati sve! U planu je neviđeni open air spektakl gdje će Hladno pivo, između ostalog, predstaviti najnoviji album "Dani zatvorenih vrata" koji je kroz recenzije već proglašen konkurentom za album godine. Sve prisutne očekuje preko dva sata žestoke rock'n'roll svirke od Džinovskog pa do danas.

Ovaj koncert bit će dio turneje Hladnog piva koja, po našim pretpostavkama, ujedno nosi i najdulji naziv jedne turneje uopće – "Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata". U sklopu te turneje Hladno pivo će, prije Zagreba, posjetiti Pulu 4. kolovoza te Split 12. rujna dok  u Varaždin stižu 17. listopada. Ulaznice za koncert u Zagrebu već su u pretprodaji za 80 kuna dok će se za ostale gradove naći u prodaji sljedeći tjedan.

- Veselimo se turneji i Šalati jako. Svi koncerti koje sada sviramo pokazuju da je publika, osim pjesama, naše najjače oružje jer gdje god dođemo, trgovi, klubovi i dvorane su pune a pjesme, čak i nove, pjevaju u glas s nama, kao da ih pjevamo već godinama. Shvatili smo da ne možemo čekati i da se Zagreb mora dogoditi što prije. Šalata, kao stadion u malom, činila se kao najbolje rješenje za vruće rujanske dane. Hladno pivo na stageu, hladno pivo u ruci i zvijezde iznad nas – gdje ćeš bolje?

U Puli i Split nastupit ćemo također na otvorenom a u Varaždin stižemo u Arenu. Nevjerojatno smo sretni što se priča oko „Dana zatvorenih vrata“, bilo da je riječ o albumu ili ovoj turneji, razvija spontano a tako dobro. Temelji su, očito, dobro postavljeni, a sve dalje što će biti, to je čisti rock'n'roll.“ – izjavio je Mile Kekin povodom nadolazećih koncerata.

Ulaznice za ZG koncert po cijeni od 80 kn u pretprodaji mogu se kupiti u Rockmarku (Berislavićeva 13), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Tisak media centrima diljem Hrvatske te svim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr i www.hladnopivo.hr.

>>Hladno pivo objavljuje datum izlaska albuma i predstavlja naslovnicu

>>'Kad jedna vlada izgubi dvije trećine članova u nekoliko godina, to znači da nešto ne valja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije